Rekisteröintivirhe: annettu sarjanumero ja tuotetunnus ovat tuotteen vanhempaa versiota varten

Ongelma

Saan seuraavan virheviestin, kun yritän rekisteröidä Revua.

Annettu sarjanumero ja tuoteavain ovat tuotteen vanhempaa versiota varten.

Ratkaisu

Sarjanumero ja tuotetunnus ovat oikein, mutta ne kuuluvat Revun aiemmalle versiolle, eikä niitä voi käyttää asennetun version rekisteröintiin.

Tarkista käyttöoikeustodistus

Tarkista, onko sinulla uudempi käyttöoikeustodistus, joka vastaa asennettua Revu-versiota. Kun päivität Revun, uusi käyttöoikeustodistus, sarjanumero ja tuotetunnus lähetetään sinulle osoitteesta registration@bluebeam.com.

• Jos et löydä asennetun version käyttöoikeustodistusta, mutta mielestäsi olet päivittänyt käyttöoikeuden, pyydä käyttöoikeustodistusta käyttöoikeus- ja rekisteröintituesta.
  • Revun päivittäminen -artikkelista saat yksityiskohtaiset ohjeet uusimpaan versioon päivittämiseen.
  • Jos haluat asentaa käyttöoikeustodistuksessa mainitun Revu-version, korvaa nykyinen asennus oikealla versiolla noudattamalla alla olevia ohjeita:
    1. Poista nykyinen asennus, jos sinun täytyy asentaa vanhempi Revu-versio:
      1. Valitse OK virheviestin valintaikkunassa.
      2. Lopeta asennus valitsemalla Use as Trial (Käytä kokeiluversiona) tai Cancel (Peruuta) Registration (Rekisteröinti) -valintaikkunan alareunassa.
      3. Windows® 10: Napsauta Käynnistä-valikkoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten yläreunasta Sovellukset ja ominaisuudet tai Ohjelmat ja toiminnot.
        Windows 8.1: Napsauta Käynnistä-valikkoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten yläreunasta Ohjelmat ja toiminnot.
        Windows 7 SP1: Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli ja sitten Poista ohjelman asennus tai Ohjelmat ja toiminnot.
      4. Valitse Bluebeam Revu ja sitten Poista asennus.
      5. Poista ohjelmiston asennus noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.
    2. Lataa ja asenna oikea ohjelmisto:
      1. Lataa oikea asennustiedosto verkkosivustoltamme. Tallenna tiedosto kiintolevylle.
        Varmista, että lataat ja asennat vain sen ohjelmiston (Standard, CAD tai eXtreme®) ja versionumeron, jotka on mainittu käyttöoikeustodistuksessa.
      2. Kaksoisnapsauta asennusohjelmaa ja noudata näytölle tulevia ohjeita.
      3. Kopioi ja liitä sarjanumero ja tuotetunnus käyttöoikeustodistuksesta niille kuuluviin kenttiin Registration (Rekisteröinti) -valintaikkunassa.
      4. Valitse Rekisteröi.
        Jos rekisteröinti ei vieläkään onnistu, ota yhteys käyttöoikeus- ja rekisteröintitukeen ja muista antaa kaikki ongelmaa koskevat tiedot sekä käyttämäsi sarjanumero ja tuotetunnus.