Revu 2019:n ja sitä vanhempien versioiden käyttöikä päättyy 21.3.2023

Revu 2019:n ja kaikkien sitä vanhempien versioiden käyttöiän päättyminen lähestyy.

Myynti päättyy 22 maaliskuuta 2022. Käyttöikä puolestaan päättyy virallisesti 21. maaliskuuta 2023.

Käytöstä poistuvat toiminnot

Open- ja Enterprise-käyttöoikeuksien käyttäjät eivät voi enää jatkaa käyttöä ollenkaan. Saat lisätietoja käyttöoikeusmalleista tästä artikkelista.

Rajoitetut toiminnot

• Käyttöiän päättymisen jälkeen pysyvillä käyttöoikeuksilla voi edelleen käyttää Revua, mutta näitä käyttöoikeuksia ei voi enää siirtää, alentaa tai rekisteröidä uudelleen.
  • Käyttöiän päättymisen jälkeen käyttäjät eivät enää saa teknistä Core-tukea vanhoille versiolle.
  • Käyttöiän päättymisen jälkeen Studio ei ole enää täysin käytettävissä. Käyttäjät eivät voi käynnistää istuntoja tai liittyä niihin, luoda uusia projekteja tai lisätä uusia tiedostoja olemassa oleviin projekteihin.
Varmistaaksesi, että Bluebeam Studio -palvelusi ei keskeydy ja että Studio-tietosi ovat helposti saatavilla, sinun on päivitettävä Revu 20:een tai uudempaan 21. maaliskuuta 2023 mennessä.

Versiot, joita tämä koskee

Yllä mainitut myynnin ja käyttöiän päättymispäivät koskevat seuraavia vanhoja Revu-versioita:

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2016
  • Revu 2015
  • Revu 12
  • Revu 11
  • Revu 10
  • Revu 9
  • Revu 8
  • Revu 7
  • Revu 6
  • Revu 5.

Lisätietoja käyttöiän päättymisestä

Saat lisätietoja tuetuista tuotteista ja versioista tästä artikkelista.

Bluebeam tarjoaa jatkossakin hyödyllistä tietoa vanhojen versioiden käyttöiän päättymisestä tukisivustossaan. Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

ILMOITUKSET

Revu 2017 ja sitä vanhemmat versiot

Revu 2018

Revu 2019

Lue lisää Revu 2019:n ja sitä vanhempien versioiden käyttöiän päättymisen tuesta.