Revu-asennusopas

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
Tässä oppaassa kerrotaan, miten Revu asennetaan yhdelle tietokoneelle. Jos olet IT-järjestelmänvalvoja ja haluat ottaa Revun käyttöön useissa tietokoneissa, tutustu IT-järjestelmänvalvojan oppaaseen.

Ennen asennusta

• Päivitä Windows: Tarkista Windows-päivitykset ja käynnistä tietokone uudelleen tarvittavan monta kertaa. Jos näin ei tehdä, .NET Frameworkin ja Revun asennuksissa voi ilmetä ongelmia.
  • Tallenna työsi ja sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat, sillä järjestelmä täytyy ehkä käynnistää uudelleen ennen kuin asennus on valmis. Jos olet Studio-käyttäjä, tarkista kaikki projektikansiot ja varmista, että odottavat istuntokohteet on ladattu, jotta mahdolliset versioiden väliset tietoristiriidat vältetään. Lisätietoja muutosten täsmäyttämisestä saat napsauttamalla tätä.
  • Haluatko säilyttää nykyisen Revu-asennuksen? Selvitä, tarvitsetko rinnakkaista asennusta.

Revun asentaminen

1. Lataa Revun uusin versio latauskeskuksestamme:
    Jos haluat asentaa Revu 2019 ‑version tai sitä vanhemman version, mene latausarkistoon.
  2. Avaa Revu-asennustiedosto, jonka latasit latauskeskuksesta.
  3. Kun InstallShield Wizard ‑valintaikkuna avautuu, valitse haluamasi kieli ja napsauta Seuraava.
    Kuva asennusikkunasta
    Valitse kieli pudotusvalikosta.
  4. Jos asennettuna on Revun aiempi versio (Revu 2016 ja sitä uudemmat versiot), näkyviin tulee Installation Options (Asennusvaihtoehdot) -valintaikkuna.
    • Valitse Upgrade (Päivitä), jos haluat päivittää ohjelmistosi uusimpaan versioon (esim. Revu 2019 versioon Revu 20).
    • Valitse rinnakkaisasennus, jos tarkoituksesi on kokeilla Revun uutta versiota ennen ostoa. Tällä tavoin koneellasi voi olla useita Revu-esiintymiä rinnakkain.

Asennusvaihtoehtoja näyttävä kuva asennusikkunasta
    Valitse asennusvaihtoehto, jos olet jo asentanut Revun aikaisemman version.
  5. Kun olet valinnut haluamasi vaihtoehdon, napsauta Asenna.
  6. Kun Bluebeamin rekisteröinti-ikkuna avautuu, anna sarjanumero ja tuoteavain, jotka löydät käyttöoikeustodistuksesta, joka lähetettiin sinulle sähköpostiosoitteesta registration@bluebeamops.com oston yhteydessä.
    Kuva rekisteröintivalintaikkunasta
    Anna sarjanumero ja tuoteavain Revun rekisteröintiä varten, tai valitse Käytä kokeiluversiona.
  7. Valitse Register (Rekisteröi). Jos et ole vielä ostanut käyttöoikeutta tai haluat rekisteröidä tuotteen myöhemmin, valitse Use as Trial (Käytä kokeiluversiona).
  8. Kun viimeinen asennusikkuna avautuu, napsauta Finish (Valmis). Älä käynnistä Revua tai Bluebeam Administrator -työkalua, ennen kuin olet napsauttanut Finish (Valmis) -painiketta ja viimeinen asennusikkuna on sulkeutunut.

Asennus on nyt valmis. Saatat joutua käynnistämään Windowsin uudelleen ennen jatkamista. Tallenna kaikki tiedostot ja sulje muut ohjelmat ennen uudelleenkäynnistystä.

Vianmääritys

Mikäli rekisteröintiprosessin aikana tapahtuu virheitä, löydät listan yleisimmistä ratkaisuista linkistä Revu registration errors. Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä, niin saat lisätukea rekisteröintiin ja asennukseen.