Revu-käyttöoikeuden siirtäminen uudelle tietokoneelle

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
etätyö, työskentely kotoa

Jotta voit siirtää Revu-käyttöoikeuden uudelle tietokoneelle, tarvitset sarjanumeron ja tuotetunnuksen.

Sarjanumero ja tuotetunnus löytyvät käyttöoikeustodistuksesta, joka on lähetetty käyttöoikeuden omistajalle osoitteesta registration@bluebeamops.com. Jos olet kadottanut nämä tiedot, ota meihin yhteyttä ja pyydä uusi kopio käyttöoikeustodistuksestasi.

Asetusten varmuuskopiointi ja palautus

Jos haluat säilyttää vanhalla tietokoneella käyttämäsi työkalusarjat ja profiilit, se onnistuu varmuuskopioimalla asetuksesi ja palauttamalla ne uudella tietokoneella. Tallenna varmuuskopiotiedosto ulkoiseen muistiin tai lataa se sijaintiin, jota voit käyttää uudella tietokoneellasi.

Leimat eivät sisälly Revu-asetusten varmuuskopiotiedostoihin. Jos haluat tuoda leimasi uudelle tietokoneelle, katso leimojen varmuuskopiointia ja palautusta koskevat ohjeet.

Käyttöoikeuden siirtäminen

Ennen aloittamista varmista, että tietokoneella, jolta siirrät tietoja, on vakaa Internet-yhteys. Tarkista myös, että Revu-versiosi on yhteensopiva uuden tietokoneesi käyttöjärjestelmän ja muiden ohjelmistojen kanssa.

Vanhalla tietokoneella

1. Avaa Revu ja valitse Revu > Poista rekisteröinti. Sulje Revu, kun olet poistanut rekisteröinnin.
  2. Napsauta tietokoneellasi Käynnistä -valikkoa ja valitse Sovellukset ja ominaisuudet (Ohjelmat ja toiminnot).
  3. Valitse Bluebeam Revu ja sitten Poista asennus. Poista ohjelmiston asennus noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.
    Jos käytät Revu 20 -versiota, jatka vaiheeseen 4. Muussa tapauksessa jatka seuraavaan vaiheeseen, joka koskee Revun asentamista uuteen tietokoneeseen.
  4. Valitse Sovellukset ja ominaisuudet -valikossa BluebeamOCR 20. Revu 20 -versiosta alkaen OCR-moduulin asennus on poistettava erikseen itse Revu-sovelluksen lisäksi.
  5. Valitse Poista asennus. Poista ohjelmiston asennus noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.

Uudella tietokoneella

Jos et ole vielä asentanut Revua uuteen tietokoneeseen, tee se noudattamalla alla olevia vaiheittaisia ohjeita:

Jos olet jo asentanut Revun uuteen tietokoneeseen, sinun tarvitsee vain rekisteröidä ohjelmisto avaamalla Revu, siirtymällä kohtaan Revu > Rekisteröi ja antamalla käyttöoikeustodistuksessa oleva sarjanumero ja tuotetunnus.
  1. Lataa Revu uudelle tietokoneellesi. Ohjelmiston latauslinkki löytyy käyttöoikeustodistuksesta. Voit myös ladata ohjelmiston suoraan latauskeskuksestamme, mutta varmista, että lataat käyttöoikeustodistuksessa mainitun version.
  2. Asenna Revu. Jos asennusprosessi ei ole sinulle tuttu, katso ohjeet Revu-asennusoppaasta.
  3. Asennuksen aikana sinua pyydetään antamaan sarjanumero ja tuotetunnus. Ne löytyvät käyttöoikeustodistuksesta, joka on lähetetty sinulle osoitteesta registration@bluebeamops.com.

Kun asennus on valmis, Revu-käyttöoikeutesi on siirretty. Saatat joutua käynnistämään Windowsin uudelleen ennen Revun käynnistämistä. Tallenna kaikki työsi ja sulje käynnissä olevat ohjelmat ennen uudelleenkäynnistystä.

Vianmääritys

Mikäli rekisteröintiprosessin aikana tapahtuu virheitä, katso yleisimpien ratkaisujen luettelo Revun rekisteröintivirheitä käsittelevästä kohdasta. Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä, niin saat lisätukea rekisteröintiin ja asennukseen.