Päivitä Revun uusimpaan pääversioon

Tämä artikkeli koskee seuraavia:

• Revun kaikki versiot

Huomautus pääversion päivittämisestä

Pääversion päivittämisellä tarkoitetaan siirtymistä yhdestä Revun pääversiosta toiseen Revun pääversioon. Esimerkiksi siirtyminen Revu 2019:stä Revu 20:een katsotaan pääversion päivittämiseksi. Kun päivität Revu-käyttöoikeutesi uudempaan pääversioon, saat uuden sarjanumeron ja tuoteavaimen. Tämän jälkeen voit ladata, asentaa ja rekisteröidä Revun uudemman pääversion. Yleensä uudempi pääversio ostetaan erikseen, paitsi jos käyttäjällä on aktiivinen ylläpitotilaus.

Voit myös päivittää Revu-tuotteesta toiseen (esimerkiksi Revu Standardista Revu eXtremeen tai CAD:hen). Tätä kutsutaan ristiinpäivittämiseksi. Saat lisätietoja ohjeartikkelista, jossa käsitellään Revu-version vaihtamista.

Pääversion päivittäminen verrattuna pääversion sisäiseen päivittämiseen

Pääversion päivittäminen ei tarkoita samaa asiaa kuin pääversion sisäinen päivittäminen. Pääversion sisäisellä päivittämisellä tarkoitetaan ohjelmiston korjaustiedostoja, jotka sisältävät virheiden korjauksia ja muita pieniä parannuksia. Esimerkiksi siirtyminen Revu 20:stä Revu 20.1:een katsotaan pääversion sisäiseksi päivittämiseksi. Tällaiset päivitykset ovat ilmaisia ja kuuluvat käyttöoikeuteesi. Voit päivittää Revun pääversion sisällä valitsemalla Help (Ohje) > Check for Updates (Tarkista päivitykset). Lisätietoja saat sivulta Updating Revu (Revun päivitys).

Käyttöoikeuden päivittäminen uuteen pääversioon

Tapa, jolla päivität Revu-käyttöoikeutesi uuteen pääversioon riippuu siitä, onko sinulla aktiivinen ylläpito vai Open License. Huomaa, että vain tilin omistajat tai käyttöoikeuden järjestelmänvalvojat voivat päivittää Revu-käyttöoikeudet uuteen pääversioon. Vaiheittaiset ohjeet saat valitsemalla sinuun pätevän vaihtoehdon.

Käyttöoikeuteeni kuuluu aktiivinen ylläpito

Jos käyttöoikeuteesi kuuluu aktiivinen ylläpito, voit päivittää Revun uusimpaan pääversioon ilmaiseksi. Jos haluat lunastaa päivityksen, pyydä käyttöoikeuden omistajaa käymään omatoimisen päivittämisen sivulla. Hän tarvitsee nykyisen sarjanumeron ja tuoteavaimen. Etkö tiedä, mistä ne löytyvät?

Sisäänkuittaa kaikki projektitiedostot ja lataa kaikki odottavat istuntomerkinnät ennen uuteen pääversioon päivittämistä. Tarkista myös yhteensopivuuskaaviosta, että Revun uusin pääversio toimii sovellustesi kanssa.

Käyttöoikeuksien päivittämiseksi uusimpaan pääversioon:

1. Mene Omatoiminen päivitys -sivulle.
  2. Anna sarjanumero, tuoteavain ja sähköpostiosoitteesi.
  3. Napsauta Check Eligibility (Tarkista kelpoisuus).
  4. Jos sinulle on saatavilla päivitys, valitse Upgrade License (Päivitä käyttöoikeus).

Käyttöoikeutesi on päivitetty. Uuden sarjanumeron ja tuoteavaimen sisältävä käyttöoikeustodistus on lähetetty sähköpostiisi.

Käyttöoikeuteeni ei kuuluu aktiivista ylläpitoa

Jos käyttöoikeuteesi ei kuulu aktiivista ylläpitoa tai aktiivinen ylläpito on päättynyt, voit silti päivittää käyttöoikeutesi uusimpaan pääversioon alennetulla hinnalla. Päivitä käyttöoikeutesi uusimpaan pääversioon Bluebeamin verkkokaupassa. Jos sinulla ei ole aktiivista ylläpitoa, mutta ostit Revun korkeintaan 30 päivää ennen uuden pääversion julkaisemista, voit päivittää käyttöoikeutesi uusimpaan pääversioon ilmaiseksi.

Sisäänkuittaa kaikki projektitiedostot ja lataa kaikki odottavat istuntomerkinnät ennen uuteen pääversioon päivittämistä. Tarkista myös yhteensopivuuskaavio ja varmista, että Revun uusin pääversio toimii sovellustesi kanssa.

Käyttöoikeuksien päivittämiseksi uusimpaan pääversioon:

1. Siirry Bluebeamin verkkokauppaan.
  2. Valitse tuote tai napsauta Purchase (Osta).
  3. Valitse Upgrade an older version of Revu (Päivitä Revun vanhempi pääversio).
  4. Määritä, kuinka monen laitteen käyttöoikeudet haluat päivittää uuteen pääversioon, ja napsauta Add (Lisää).
  5. Seuraa näytölle tulevia ohjeita ja valitse haluamasi ylläpito- ja koulutusvaihtoehdot.
  6. Napsauta Continue to Checkout (Jatka kassalle).
  7. Kirjaudu sisään tilillesi tai luo uusi tili.
  8. Anna vanhan käyttöoikeutesi sarjanumero. Etkö ole varma, mistä löydät sen?
  9. Viimeistele ostoksesi seuraamalla näytölle tulevia ohjeita.

Käyttöoikeutesi on päivitetty. Uuden sarjanumeron ja tuoteavaimen sisältävä käyttöoikeustodistus on lähetetty sähköpostiisi.

Olen Open License -käyttäjä

Open License -käyttäjänä voit päivittää käyttöoikeutesi mihin tahansa Revun uudempaan pääversioon ilmaiseksi. Voit päivittää käyttöoikeutesi uusimpaan Revun pääversioon milloin tahansa hakemalla uuden sarjanumeron ja tuoteavaimen Bluebeam Gateway -portaalista. Huomaa, että vain tilin järjestelmänvalvojat voivat päivittää käyttöoikeudet uuteen pääversioon.

Sisäänkuittaa kaikki projektitiedostot ja lataa kaikki odottavat istuntomerkinnät ennen uuteen pääversioon päivittämistä. Tarkista myös yhteensopivuuskaavio ja varmista, että Revun uusin pääversio toimii sovellustesi kanssa.

Hae uusi tuoteavain seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Bluebeam Gateway -portaaliin.
  2. Valitse tili.
  3. Napsauta Manage Revu Licenses (Hallitse Revun käyttöoikeuksia).
  4. Napsauta sarjanumeroa, niin näet kyseisen laitteen käyttöoikeuden tiedot.
  5. Kopioi uusi tuoteavain Open Licenses -välilehdeltä.

Voit nyt rekisteröidä Revun uusimman version. Voit käyttää samaa sarjanumeroa kuin ennekin, mutta tuoteavain on uusi. Lisätietoa saat Bluebeam Gateway -oppaasta.

Seuraavat vaiheet: asenna ja rekisteröi Revu

Nyt kun olet päivittänyt käyttöoikeutesi Revun uuteen pääversioon, on aika asentaa ja rekisteröidä Revu. Yksityiskohtaiset ohjeet löydät täältä: Revu Installation Guide (Revu-asennusopas) ja Revu registration (Revun rekisteröiminen) -sivu.

Jos otat Revun käyttöön usealla tietokoneella, katso lisätietoja Revu Deployment (Revun käyttöönotto) -sivulta.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä käyttöoikeustiimiimme.

Asennus

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 ja sitä vanhemmat versiot

Käyttöoikeudet ja rekisteröinti

Aloitussivu

Pääversion päivittämisellä tarkoitetaan siirtymistä yhdestä Revun pääversiosta toiseen Revun pääversioon. Esimerkiksi siirtyminen Revu 2018:sta Revu 2019:ään katsotaan pääversion päivittämiseksi. Lue ohjeet siihen, miten voit päivittää Revu-käyttöoikeutesi uusimpaan versioon.