Bluebeam Administrator – lisäominaisuuksia rinnakkaisella asennuksella

Tämä artikkeli koskee seuraavia:

• Revu 20
    • Revu 2019

Siirry muihin versioihin:

Rinnakkainen asennus on mahdollista vain kahden edellisen Revu-version kanssa. Revu 20:n tapauksessa tämä tarkoittaa versioita Revu 2019 ja Revu 2018.

Jos valitset Revu-asennuksen yhteydessä Side-By-Side (Rinnakkaisasennus) -vaihtoehdon, voit asentaa Revun kokeiluversion ja samalla säilyttää aikaisemmin asennetun Revu-version. Bluebeam Administrator -ohjelman avulla voit valita, minkä version liitännäiset haluat ottaa käyttöön.

Avaa Bluebeam Administrator valitsemalla Start (Aloitus) > Bluebeam Software (Bluebeam-ohjelmisto) > Bluebeam Administrator 20.

Liitännäiset-välilehti

Plugins (Liitännäiset) -välilehdeltä löytyvät molempien versioiden liitännäiset, joten voit vaihtaa niiden välillä tarpeen mukaan.

Vaihtaminen liitännäisen versiosta toiseen:

Kaikki liitännäisten käyttöönotot ja käytöstä poistot täytyy tehdä uudemmalla Bluebeam Administrator -versiolla.
  1. Sulje sovellus, jossa liitännäistä käytetään (esim. AutoCAD® tai Revit®).
  2. Avaa Bluebeam Administrator -ohjelman viimeisin versio.
  3. Poista nykyinen laajennus käytöstä, valitse haluamasi laajennus ja paina OK.
  4. Käynnistä sovellus uudelleen.

Muut tämän artikkelin versiot

Revu 2018 ja sitä vanhemmat versiot
Rinnakkainen asennus on mahdollista vain kahden edellisen Revu-version kanssa. Rinnakkaista asennusta ei voi tehdä Revu 2016 -versiota vanhemmilla versioilla.

Jos valitset Revu-asennuksen yhteydessä Side-By-Side (Rinnakkaisasennus) -vaihtoehdon, voit asentaa Revun kokeiluversion ja samalla säilyttää aikaisemmin asennetun Revu-version. Bluebeam Administrator -ohjelman avulla voit valita, minkä Revu-version liitännäisiä haluat käyttää ja mitä versiota haluat käyttää oletusversiona.

Avaa Bluebeam Administrator valitsemalla Start (Aloitus) > Bluebeam Software (Bluebeam-ohjelmisto) > Bluebeam Administrator.

Liitännäiset-välilehti

Plugins (Liitännäiset) -välilehdeltä löytyvät molempien versioiden liitännäiset, joten voit vaihtaa niiden välillä tarpeen mukaan.

Vaihtaminen liitännäisen versiosta toiseen:

Kaikki liitännäisten käyttöönotot ja käytöstä poistot täytyy tehdä uudemmalla Bluebeam Administrator -versiolla.
  1. Sulje sovellus, jossa liitännäistä käytetään (esim. AutoCAD® tai Revit®).
  2. Avaa Bluebeam Administrator -työkalun viimeisin versio.
  3. Poista nykyinen laajennus käytöstä, valitse haluamasi laajennus ja paina OK.
  4. Käynnistä sovellus uudelleen.

Revu-välilehti

Revu-välilehdellä olevasta Update Settings For Revu Version (Päivitä asetukset Revu-versiolle) -pudotusvalikosta voit valita oletusarvoisesti avattavan Revu-version. Valitse haluamasi versio ja napsauta sitten Apply (Käytä).

Voit rekisteröidä Revun, jos päätät päivittää kokeiluversiosta varsinaiseen ohjelmistoon. Rinnakkaisesta asennuksesta huolimatta kaksi Revu-versiota ei kuitenkaan voi käyttää samaa käyttöoikeutta.