Päivitä käyttöösi Revu 20 tai Revu 21

Tämä artikkeli koskee seuraavia:

• Revu 21
  • Revu 20

Huomautus pääversion päivittämisestä

Pääversion päivittämisellä tarkoitetaan siirtymistä yhdestä Revun pääversiosta toiseen Revun pääversioon. Esimerkiksi siirtyminen Revu 2019:stä Revu 20:een katsotaan pääversion päivittämiseksi. Revu 20:een tai sitä vanhempaan versioon siirtyminen edellyttää päivityksen ostamista (ellei käyttäjällä ole aktiivista ylläpitosopimusta).

Revu 2019:n ja sitä vanhempien versioiden käyttöiän päättyminen lähestyy. Saat lisätietoja käyttöiän päättymisen usein kysytyistä kysymyksistä.

Pääversion päivittäminen verrattuna pääversion sisäiseen päivittämiseen

Pääversion päivittäminen ei tarkoita samaa asiaa kuin pääversion sisäinen päivittäminen. Pääversion sisäisellä päivittämisellä tarkoitetaan ohjelmiston korjaustiedostoja, jotka sisältävät virheiden korjauksia ja muita pieniä parannuksia. Esimerkiksi siirtyminen Revu 20:stä Revu 20.1:een katsotaan pääversion sisäiseksi päivittämiseksi. Tällaiset päivitykset ovat maksuttomia ja sisältyvät käyttöoikeuteesi tai tilaukseesi. Voit päivittää Revun pääversion sisäisesti valitsemalla Help (Ohje) > Check for Updates (Tarkista päivitykset).

Päivitä Revu 21 -versioon

Bluebeam siirtyy Revussa käyttöoikeus- ja ylläpitomallista tilausmalliin. Saat lisätietoa Bluebeam-tilausten usein kysytyistä kysymyksistä [EN].
Käyttöoikeuteeni kuuluu aktiivinen ylläpito

Jos sinulla on aktiivinen ylläpitosopimus ja haluat päivittää Revu 21:een, voit päivittää Bluebeam-verkkokaupassa [EN]. Saat tarkemmat ohjeet päivittämiseen tilausmalliin siirtymisen ohjeista [EN]

Käyttöoikeuteeni ei kuuluu aktiivista ylläpitoa
Jos sinulla ei ole aktiivista ylläpitosopimusta, voit ostaa tilauksen Bluebeam-verkkokaupasta [EN] tai jälleenmyyjältä.

Lisätietoja koko organisaation siirtämisestä tilaukseen löytyy Bluebeam-tilausten käyttöönotto-oppaastamme [EN].

Asenna Revu 21

Kun olet päivittänyt Revu 21:een, voit asentaa sen työasemaasi. Tilausmallissa ei tarvitse rekisteröidä nimettyjen käyttäjien käyttöoikeuksia sarjanumerolla tai tuoteavaimella. Käyttöoikeutesi todennetaan kirjautumalla Bluebeam ID:lläsi (BBID) [EN].

Lisätietoja on Revu 21:n asennusoppaassa [EN]. Jos olet IT-järjestelmänvalvoja, joka ottaa Revu 21:n käyttöön organisaatiossasi, tutustu Revu 21:n IT-järjestelmänvalvojien resursseihin [EN].

Päivitä Revu 20 -versioon

Kun päivität Revu 20:een, saat uuden sarjanumeron ja tuoteavaimen. Sitten lataat, asennat ja rekisteröit Revu 20 -käyttöoikeuden.

Tapa, jolla päivität Revu-käyttöoikeutesi uuteen pääversioon, riippuu siitä, onko sinulla aktiivinen ylläpitosopimus vai Open License -käyttöoikeus.

Vain tilin omistajat tai käyttöoikeuksien järjestelmänvalvojat voivat päivittää Revu-käyttöoikeuksia uuteen pääversioon.

Saat vaiheittaiset ohjeet valitsemalla sinulle sopivan vaihtoehdon.

Käyttöoikeuteeni kuuluu aktiivinen ylläpito

Jos käyttöoikeuteesi kuuluu aktiivinen ylläpitosopimus, voit päivittää Revu 20:een maksutta. Käyttöoikeuden omistaja voi lunastaa päivityksen seuraavasti:

Tarkista nykyinen sarjanumero ja tuoteavain valmiiksi. Etkö tiedä, mistä ne löytyvät? [EN]

Käyttöoikeuteeni ei kuuluu aktiivista ylläpitoa

Revu 20 ‑versioon päivittäminen ei ole enää mahdollista asiakkaille, joilla ei ole aktiivista ylläpitosopimusta. Sinun on ostettava Revu 21 ‑päivitys. Päivitä käyttöoikeutesi uusimpaan pääversioon siirtymällä Bluebeamin verkkokauppaan [EN] Sinun on kirjauduttava sisään Bluebeam ID ‑tunnuksellasi (BBID). Jos haluat lisätietoja tunnuksen luomisesta, napsauta tätä [EN].

Jos sinulla ei ole aktiivista ylläpitoa, mutta ostit Revun korkeintaan 30 päivää ennen uuden pääversion julkaisemista, voit päivittää käyttöoikeutesi uusimpaan pääversioon ilmaiseksi.

Avaa käyttöoikeus

Open License -käyttöoikeuden käyttäjänä olet oikeutettu maksuttomaan Revu 20 -päivitykseen. Voit päivittää käyttöoikeutesi uusimpaan Revun pääversioon milloin tahansa hakemalla uuden sarjanumeron ja tuoteavaimen Bluebeam Gateway -portaalista.

Vain tilin järjestelmänvalvojat voivat päivittää käyttöoikeudet uuteen pääversioon.

Hae uusi tuoteavain seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Bluebeam Gateway -portaaliin.
  2. Valitse tili.
  3. Valitse Manage Revu Licenses (Hallitse Revun käyttöoikeuksia).
  4. Näet käyttöoikeuden tiedot Details-sivulla (Tiedot-sivu) valitsemalla haluamasi käyttöoikeuden.
  5. Kopioi uusi tuoteavain Open Licenses -välilehdellä.

Voit nyt rekisteröidä Revu 20:n. Voit käyttää samaa sarjanumeroa kuin ennenkin, mutta sinun täytyy antaa uusi tuoteavain. Saat lisätietoa Bluebeam Gatewayn käyttöoppaasta [EN]

Asenna ja rekisteröi Revu 20

Nyt kun olet päivittänyt käyttöoikeutesi Revun uuteen pääversioon, on aika asentaa ja rekisteröidä Revu 20. Saat tarkat ohjeet ohjeet tähän Revu 20:n ja sitä vanhempien versioiden asennusoppaasta.

Kuittaa kaikki projektitiedostot sisään ja lataa kaikki odottavat istuntomerkinnät palveluun ennen uuteen pääversioon päivittämistä. Tarkista myös yhteensopivuuskaaviosta, että Revu 20 toimii sovellustesi kanssa.

Jos olet asentamassa Revu 20:tä useisiin organisaatiosi tietokoneisiin, tutustu Revu 20:n ja sitä vanhempien versioiden IT-järjestelmänvalvojien resursseihin [EN].

Ristiinpäivitys

Revu 20:ssä ja sitä vanhemmissa versioissa voit myös päivittää Revu-tuotteesta toiseen (esimerkiksi Revu Standardista Revu eXtremeen tai CAD-versioon). Tätä kutsutaan ristiinpäivittämiseksi. Saat lisätietoja ohjeartikkelista, jossa käsitellään Revu-tuoteversion vaihtamista [EN].

Asennus

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 ja sitä vanhemmat versiot

Käyttöoikeudet ja rekisteröinti

Aloitussivu

Lue ohjeet siihen, miten voit päivittää käyttöoikeutesi työpöytäratkaisumme uusimpiin versioihin (Revu 20 tai Revu 21).