Vu 2017:n ja sitä vanhempien versioiden käyttöikä päättyy 21.3.2023

Bluebeam Vu on maksuton PDF-lukuohjelma Revu 2017:lle ja sitä vanhemmille versioille. Vu 2017:n ja sitä vanhempien versioiden täysi tuki päättyy 21. maaliskuuta 2023.

Jatkuvat toiminnot

Bluebeam Vuta voi edelleen käyttää rekisteröidyillä vanhoilla versioilla, mutta käyttöoikeuksia ei enää tueta täysin eikä niitä voi siirtää laitteiden välillä.

Revu 2018:sta lähtien Studio-yhteistyökumppanit, joilla ei ole Revu-käyttöoikeutta, voivat käyttää istuntoja tai projekteja lataamalla Revun uusimman version ja suorittamalla ohjelman katselutilassa. Saat lisätietoja katselutilan ja merkintätilan vertailua käsittelevästä artikkelista.

Versiot, joita tämä koskee

Seuraavia versioita ei enää tueta:

• Vu 2017
  • Vu 2016
  • Vu 2015
  • Vu 12
  • Vu 11
  • Vu 10.

Saat lisätietoja tuetuista tuotteista ja versioista tästä artikkelista.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin.