Revu-käyttöönottopaketit

Tämä sivu on tarkoitettu järjestelmänvalvojille, jotka suorittavat Revun käyttöönoton usealle tietokoneelle. Jos haluat asentaa Revun yksittäiselle tietokoneelle, siirry latauskeskukseen.

Aloita

Lue ohjeistuksemme Revun käyttöönoton suorittamiseen koko organisaatiolle. Jos olet käyttänyt Revua aiemmin, huomaathan, että Revu 20:n käyttöönottoprosessi on muuttunut.

Lue Revun käyttöönotto-opas

Ohjelmiston käyttöönoton jälkeen suosittelemme lukemaan Revun järjestelmänvalvojan oppaan, jossa opastetaan Revu-käyttöoikeuksen säännöllisessä hallinnassa.

Revun käyttöönottotiedostot (MSI) 20

Ohjaa käyttöönottoa koko organisaatiossa uudella yrityskäyttöön suunnitellulla määritystyökalulla. Parametrit voidaan myös määrittää käyttämällä komentoriviä tai MSI-editoria, kuten InstEdiä. Käyttöönottotapoja on useita, kuten Group Policy tai Windows SMS.

Paketit sisältävät kaikki kolme Revu-versiota: Standardin, CAD:n ja eXtremen. Valitse oikea versio ja rekisteröi asennus käyttöönotto-oppaan ohjeiden mukaisesti.

Lataa 64-bittinen MSI-versio    Lataa 32-bittinen MSI-versio

Etsitkö vanhempaa versiota?