Oppaat ja ohje

Bluebeam Revu

Online-ohje

Tutustu Revun uusimpiin online-ohjeisiin.

Valitse versioRevu 20 [ENG]Revu 2019 [ENG]Revu 2018 [ENG]Revu 2017 [ENG]Revu 2016 [ENG]Revu 2015 [ENG]Revu 12 [ENG]Revu 11 [ENG]Revu 10 [ENG]Revu 9 [ENG]

Pikanäppäimet

Lataa PDF [1 Mt]

Lomakeohje

PDF-lomakkeiden luonti- ja muokkausohjeet Bluebeam Revu eXtreme® -ohjelmaan.

Valitse versioRevu 2019 [ENG]Revu 2017 [ENG]Revu 2016 [ENG]Revu 2015 [ENG]

Bluebeam-hallinta

Bluebeam-hallinnan käyttäminen esimerkiksi Revu-asetusten varmuuskopiointiin, Revu-lokitiedostojen lähettämiseen Bluebeamin tekniselle tuelle, tuettujen sovellusten liitännäisten aktivointiin tai poistamiseen käytöstä sekä Bluebeam PDF -tulostimen hallintaan.

Valitse versioRevu 2019 [ENG]Revu 2018 [ENG]Revu 2017Revu 2016

Asennusoppaat

Asennusopas
Yksityiskohtainen Revu-asennusopas.

Yritysten asennusopas
Bluebeamin asennusohjeet yrityksille.

Studio Prime

Online-ohje

Tutustu Studio Primen uusimpaan online-oppaaseen.
Näytä ohje

Studio Enterprise

Käyttöopas

Tutustu Studio Enterprisen uusimpaan oppaaseen.
Lataa PDF [3 Mt]