Revu Starter Kit

Revu-aloituspakkaus

Tervetuloa

Autamme sinut alkuun Bluebeam Revun käytössä.

Varmista ensiksi, että Revu on asennettu tietokoneellesi. Tutustu asennusoppaaseemme.

Yleiskatsaus

Nyt kun Revu on asennettu, avataan se ja tutustutaan käyttöliittymään.

Tällä lyhyellä esittelyvideolla näytetään, miten voit käyttää Revun työkalupalkkeja, paneeleja ja ensisijaista työtilaa.

Aloitetaan työkalujen käyttö avaamalla PDF. Voit avata tiedoston kohdasta Tiedosto > Avaa kansion avauskuvake. Voit myös tehdä Revusta PDF-tiedostojen oletuskatseluohjelman (ohje englanniksi), jolloin voit valita tietokoneella minkä tahansa PDF-tiedoston, ja se avautuu automaattisesti Revussa.

Vinkki: Kun tiedosto on avoinna, voit käyttää hiiren kiekkopainiketta kahdella eri tavalla: zoomaukseen ja vieritykseen. Jos pidät Ctrl-näppäintä painettuna vierittämisen aikana, voit vaihtaa nopeasti näiden välillä. Voit myös määrittää hiiren kiekkopainikkeen asetukset mieleisiksisi.

Saat kattavamman katsauksen Revuun ilmaiselta verkkokurssiltamme Aloita Revun käyttö jo tänään (englanniksi).

Kommenttien ja merkintöjen lisääminen

Nyt kun käyttöliittymän perusasiat ovat selvillä, lisätäänpä merkintöjä, kuten pilviä, kommentteja ja huomautuksia dokumenttiin.

Tässä on yleiskatsaus Revun merkintätyypeistä.

Merkintöjen lisäämisestä ja hallinnasta voi tehdä vieläkin helpompaa muutamalla tavalla.

• Lisää pilvi  piirrokseesi painamalla C-näppäintä näppäimistölläsi ja napsauttamalla ja vetämällä halutun alueen ympäri.
  • Kaksoisnapsauta mitä tahansa merkintää ja kirjoita kommenttisi esille tulevaan tekstikenttään. Voit tarkistaa kommenttisi myöhemmin merkintöjen luettelossa.
  • Merkintöjen luettelossa merkintöjen luettelon kuvake (Alt+L) voit tarkastella ja käsitellä kaikkia merkintöjä samalla sivulla. Napsauta luettelossa olevaa merkintää hiiren kakkospainikkeella, niin voit muun muassa lisätä vastauksen tai tilan. Voit jopa suodattaa kutakin saraketta (ohje englanniksi), jolloin näet merkinnät tyypin, hyväksynnän tilan tai tekijän perusteella.

Vinkki: Haluatko käyttää erilaisia muotoja, värejä ja tyylejä edustamaan eri henkilöitä, ongelmia tai aloja? Voit mukauttaa merkintöjä ja leimoja (ohje englanniksi) parhaiten työnkulkuusi sopivalla tavalla. Tallenna ne Tool Chestiin tool chestin kuvake myöhempää käyttöä varten (napsauta hiiren oikeaa painiketta > Lisää Tool Chestiin).

Nyt kun merkintöjen lisääminen on selvää, katsotaanpa, miten yhteistyöskentely onnistuu Studiossa.

Pilviyhteistyöskentely Studiossa

Saitko kutsun Studio-istuntoon tai -projektiin?

Studio on yhteistyöskentelyominaisuus, jonka avulla tiimisi voi tarkastaa ja päivittää tiedostoja sekä lisätä niihin merkintöjä samaan aikaan toistensa kanssa (istunnot) tai hallita ja jakaa dokumentteja verkossa (projektit).

Lue, miten voit kirjautua sisään Studioon Bluebeam ID:lläsi (BBID:llä) ja liittyä istuntoon tai projektiin työskentelemään yhdessä tiimisi kanssa.

LISÄTIETOJA

Jos haluat oppia Studiosta lisää, rekisteröidy ilmaiselle englanninkieliselle verkkokurssillemme Tee yhteistyötä Studiossa.

Mittausten tekeminen

Haluatko laatia materiaaliarvioita? Katso tämä video, niin saat käsityksen siitä, miten mittaukset toimivat Revussa.

Saat tietää, miten voit valita haluamasi mittayksiköt, määrittää dokumentin mittakaavan ja laskea pituudet ja pinta-alat.

Voit mukauttaa mittauksia Ominaisuudet-työkalupalkissa (ohje englanniksi). Laajentamalla mittauspaneelia viivoittimen kuvake saat lisää vaihtoehtoja. Voit jopa määrittää piirustukselle erillisen mittakaavan korostuksilla (ohje englanniksi).

LISÄTIETOJA

Lue, miten voit mitata kaarevia muotoja (ohje englanniksi) ja käyttää mukautettuja sarakkeita määräarvioita varten (vain Revu eXtreme, ohje englanniksi).

Haluatko oppia lisää?

Verkkokurssit

Bluebeam Universitylla on englanninkielisiä kursseja aina piirustusten hallinnasta kenttien ongelmiin ja arviointiin.

Ilmoittaudu nyt

Ohjeartikkelit

Tutustu Revun ominaisuuksien ja käyttöliittymän käyttöön sekä yleisten työnkulkujen hallintaan (englanniksi).

Selaa artikkeleita

Opas

Tutustu tarkkoihin tietoihin Revun ominaisuuksista ja toiminnoista (englanniksi).

Tutustu oppaaseen