Aankondiging Studio SE

• Revu 20
  • Revu 2019

Studio SE is een nieuw exemplaar van Bluebeam Studio dat in Zweden is gehost zodat u effectief kunt samenwerken en uw projectinformatie kunt beheren terwijl u aan de lokale eisen voldoet. Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt, kunt u een snellere up- en downloadsnelheid opmerken door een exemplaar van Studio te kiezen in een regio dichter bij u. Elk exemplaar van Studio is volledig onafhankelijk en er worden geen gebruikersgegevens of accounts tussen exemplaren gedeeld, wat betekent dat iedereen met wie u wilt samenwerken in Studio SE ook verbonden moet zijn met Studio SE. Zie Uw Studio-regio wijzigen voor meer informatie over alle beschikbare exemplaren van Studio en de regionale regelgeving en eisen.

Hoe kan ik toegang krijgen tot Studio SE?

U kunt uw Studio-regio selecteren in Revu 2019 en nieuwer. Als u het nog niet gedaan hebt, moet u een Bluebeam ID (BBID) aanmaken specifiek voor Studio SE.

In Revu 20:
  1. Open het Studio paneel (Alt+C)
  2. Klik op de vlag en kies Studio SE .
  3. Meld u aan met uw Bluebeam ID voor Studio SE.
Gebruikers van Revu 2019 moeten eerst Studio SE toevoegen aan hun serverlijst:
  1. In het Studio (Alt+C) paneel klikt u op de vlag en selecteert u  Servers beheren .
  2. Klik op Toevoegen en  voer bluebeamstudio.se in de adresbalk in.
  3. Klik op OK.
  4. Meld u aan met uw Bluebeam ID voor Studio SE.

Studio SE verschijnt nu in uw serverlijst.

Veelgestelde vragen Studio SE

Waar slaat Studio SE mijn gegevens op?

De Studio SE-serverregio wordt gehost op een AWS-exemplaar in de regio Stockholm.

Volgt Studio SE de AVG?
Mijn team spreekt Zweeds. Is alles voor ze vertaald in het Zweedse Studio-exemplaar?
  • Zweedse gebruikers die Studio vanuit Revu voor Windows gebruiken, kunnen een volledig Zweedse interface verwachten.
  • E-mails die worden verstuurd vanuit Studio zijn momenteel alleen in het Engels, ongeacht de versie die een gebruiker gebruikt.
  • Het Studioportaal is alleen in het Engels.
Mijn team spreekt geen Zweeds. Kunnen zij dan wel Studio SE gebruiken?

Ja, de serverkeuze is niet gebonden aan de taalvoorkeur van een gebruiker. U kunt verbinden met elke Studio en de ondersteunde taal selecteren vanuit het voorkeurenpaneel van Revu. Geautomatiseerde e-mails vanuit Studio blijven momenteel echter in het Engels.

Wanneer is Studio (de UI, e-mails, etc.) beschikbaar in andere talen?

Momenteel hebben we geen specifieke tijdspanne in gedachten voor de vertaling van alle content van Studio in andere talen dan Engels.

Is er een lijst met de URL’s van alle Studio-regio’s die momenteel beschikbaar zijn?
Welke beveiligingsprotocollen volgt Studio?

Bluebeam beschouwt de beveiliging van onze klantgegevens als een van haar belangrijkste prioriteiten. Wij hanteren strenge interne toegangscontroles voor onze Studio platforminfrastructuur en gebruiken vooraanstaande praktijken rondom meerfactorauthenticatie en identiteitsbeheer. Tevens zorgen wij voor een goede registratie van toegang, veranderingsbeheer en voeren wij regelmatig kwetsbaarheidsbeoordelingen uit. Meer informatie is beschikbaar in onze Studio-beveiligingsgids.

Hoe nodig ik gebruikers uit voor een sessie of project die een account gebruikt in een andere Studio-regio?

Nodig ze uit zoals elke andere gebruiker. Ze moeten een nieuwe BBID aanmaken voor de Studio-regio waarin de sessie of het project loopt.

Hoe kan ik een verwijderde sessie of sessiedocument op een andere Studio-regio terugzetten?
Werkt mijn account van een niet-VS Studio-regio ook met de Bluebeam Gateway?

De Gateway is alleen compatibel met accounts in de VS. Gateway-beheerders moeten hun eigen in de VS gebaseerde BBID-account gebruiken om licenties te beheren via de Bluebeam Gateway.

Bieden Studio-regio’s die niet in de VS gevestigd zijn geen API aan of toegang tot Studio Prime?

Studio Prime en API-toegang zijn alleen beschikbaar vanuit de VS Studio-regio.

Kan ik mijn Studio-regio selecteren in Revu voor iPad?

De mogelijkheid om uw Studio-regio te kiezen is toegevoegd in een recente update. Update Revu voor iPad zodat u de meest recente versie gebruikt. Uw Studio-regio wijzigen:

1. Open het venster Voorkeuren .
  2. Selecteer Studio in de zijbalk.
  3. In het veld Server voert u de URL in van het door u gewenste exemplaar van Studio. Dit is bijv. https://bluebeamstudio.se.
  4. Sluit het venster Voorkeuren.

Revu voor iPad zou nu verbonden moeten zijn met de door u gewenste Studio-regio.

Ondersteunen deze Studio-regio’s SSO of tweefactorauthenticatie?

Hoewel SSO/2FA momenteel niet beschikbaar is, hebben we dit voor de toekomst wel gepland.

How-to

Revu 20

Revu 2019

Studio

Studio SE is de server in Zweden met Studio, de cloudopslag en het online samenwerkingsplatform in Revu.

De SharePoint-integratie gebruiken met Revu 20.1 en hoger.