Kan niet inloggen bij Studio met BBID

Dit artikel is van toepassing op:

• Revu 20 en lager

Probleem

U krijgt een van de volgende berichten te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij Studio:

"Kan niet aanmelden."

"Sorry, deze combinatie van e-mailadres en wachtwoord klopt niet."

Oorzaak

Deze berichten kunnen om de volgende redenen worden weergegeven:

Oplossing

Wachtwoord vergeten?

Als u al een BBID-account hebt aangemaakt, controleer dan of u het juiste wachtwoord invoert. Als u uw wachtwoord bent vergeten en dit opnieuw wilt instellen, lees dan dit artikel of volg de onderstaande instructies om in te loggen:

1. Selecteer Hulp nodig bij het aanmelden? onderaan het inlogscherm van BBID.
  2. Selecteer Wachtwoord vergeten?
  3. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan uw BBID-account en selecteer Resetinstructies sturen.
    Instructies sturen voor opnieuw instellen
  4. Kijk in uw mailbox voor instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en probeer in te loggen met uw nieuwe wachtwoord.

Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Bent u uitgenodigd voor een Studio-project/-sessie en kunt u niet inloggen?

Als u bent uitgenodigd voor een Studio-project/-sessie, herkent het systeem het e-mailadres dat in de uitnodigingsmail is gebruikt. Maar om deel te kunnen nemen aan het Project of de Sessie, moet u eerst een BBID-account aanmaken voor dit e-mailadres.

Zie Hoe maak ik een nieuwe Bluebeam ID (BBID) aan? voor hulp bij het maken van een account.

Bent u uw BBID-e-mailadres vergeten?

Wanneer u uw Bluebeam-ID invoert, zou u het volgende inlogscherm moeten zien als dit het juiste e-mailadres is:

Als u (of uw wachtwoordbeheerder) een e-mailadres invult dat verkeerd is gespeld of niet klopt, ziet u een ander inlogscherm:

Als u een verkeerd gespeld of onjuist e-mailadres invoert, mislukt de inlogpoging. Als u een wachtwoordreset aanvraagt met hetzelfde adres, verstuurt de server geen e-mail.

Zorg ervoor dat u uw e-mailadres correct hebt gespeld of zoek de oorspronkelijke verificatiemail voor uw Studio-account om erachter te komen wat het juiste BBID is.

Als u het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw BBID niet kunt terugvinden, neem dan per e-mail contact op met de technische support van Bluebeam.

Problemen oplossen

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

U krijgt de volgende melding te zien wanneer u zich probeert aan te melden: "Kan niet aanmelden." Dit bericht kan om de volgende redenen worden weergegeven: u hebt een onjuist wachtwoord ingevoerd of u probeert in te loggen zonder een BBID-account te hebben aangemaakt.