End-of-life (EOL) van Bluebeam Drawings met ingang van 21 maart 2023

Bluebeam Drawings, voorheen inbegrepen bij actieve onderhoudsabonnementen, nadert het einde van de levensduur (EOL).

Bluebeam Drawings is niet langer inbegrepen bij aankoop van een onderhoudsabonnement vanaf . De officiële end-of-life-datum is gepland voor .

Na de officiële EOL-datum verliezen gebruikers de toegang tot Bluebeam Drawings en komt het product niet langer in aanmerking voor technische basisondersteuning.

Functionaliteit in de toekomst

Er zijn enkele alternatieven beschikbaar om toegang tot vergelijkbare functionaliteit als in Drawings te behouden:

• U kunt onze Revu voor iPad-app gebruiken om documenten te bekijken en te markeren en om samen te werken met belanghebbenden van uw project. Klik hier voor meer informatie.
  • Later dit jaar introduceren we een reeks nieuwe cloudgebaseerde oplossingen waarmee u onderweg volledige workflows kunt openen, markeren en voltooien. Blijf op de hoogte voor updates en aankondigingen!

Meer informatie over EOL

Lees dit artikel voor meer informatie over onze ondersteunde producten/versies.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

AANKONDIGINGEN

Revu 2017 & ouder

Meer informatie over EOL-ondersteuning voor Bluebeam Drawings.