End-of-life (EOL) van Bluebeam Drawings met ingang van 21 maart 2023

Bluebeam Drawings wordt niet meer ondersteund.

Bluebeam Drawings, voorheen inbegrepen bij actieve onderhoudsabonnementen, nadert het einde van de levensduur (EOL).

Bluebeam Drawings is niet langer inbegrepen bij aankoop van een onderhoudsabonnement vanaf 22 maart 2022. De officiële end-of-life-datum is gepland voor 21 maart 2023.

Na de officiële EOL-datum verliezen gebruikers de toegang tot Bluebeam Drawings en komt het product niet langer in aanmerking voor technische basisondersteuning.

Functionaliteit in de toekomst

Er zijn enkele alternatieven beschikbaar om toegang tot vergelijkbare functionaliteit als in Drawings te behouden:

• We hebben Bluebeam Cloud geïntroduceerd: een pakket met web/app-oplossingen om overal toegang te krijgen tot projectdocumenten, tekeningen te markeren en volledige workflows te voltooien. Ga vandaag nog aan de slag!
  • U kunt onze Revu voor iPad-app gebruiken om documenten te bekijken en te markeren en om samen te werken met belanghebbenden van uw project. Klik hier voor meer informatie.

Documenten overzetten van Bluebeam Drawings naar Bluebeam Cloud

U kunt uw bestaande werk en documenten eenvoudig overzetten van Drawings naar Bluebeam Cloud. Dit kan rechtstreeks vanuit Studio-projecten of vanaf uw lokale apparaat.

• Vanuit Studio-projecten: Als al uw documenten in Drawings up-to-date en gesynchroniseerd zijn met Studio-projecten, kunt u al uw Studio-projecten rechtstreeks naar Bluebeam Cloud importeren met behulp van de app. Klik hier voor gedetailleerde instructies.
  • Vanaf uw lokale apparaat: U kunt er ook voor kiezen om alle documenten die u nodig hebt vanuit Drawings te downloaden naar uw lokale apparaat en ze rechtstreeks te uploaden naar Bluebeam Cloud. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over EOL

Lees dit artikel voor meer informatie over onze ondersteunde producten/versies.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

AANKONDIGINGEN

Tekeningen

EOL

Oudere versies

Meer informatie over EOL-ondersteuning voor Bluebeam Drawings.