End of Life (EOL) van Bluebeam Q met ingang van 1 maart 2020

Bluebeam heeft de ondersteuning en alle toekomstige ontwikkeling van Bluebeam Q stopgezet. We verkopen geen nieuwe licenties of onderhoudsabonnementen meer voor Bluebeam Q. De officiële end-of-life-datum is 1 maart 2020.

Functionaliteit in de toekomst

• U kunt uw huidige Bluebeam Q-licentie blijven gebruiken, maar na 1 maart 2020 wordt er geen ondersteuning meer geboden.
    Na de officiële EOL-datum zijn Bluebeam Q-licenties niet langer volledig geldig, wat betekent dat ze niet kunnen worden overgedragen, gedowngraded of opnieuw geregistreerd.
  • Microsoft heeft op 14 januari 2020 de ondersteuning beëindigd voor Windows Server 2008, de enige server die Bluebeam Q momenteel ondersteunt. Gebruikers die de server gebruiken, kunnen Bluebeam Q blijven gebruiken, maar ontvangen geen updates of ondersteuning meer voor de server.
  • Om eventuele problemen op te lossen, blijft alle documentatie over Bluebeam Q beschikbaar op onze supportsite.

Meer informatie over EOL

Lees dit artikel voor meer informatie over onze ondersteunde producten/versies.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

AANKONDIGINGEN

Bluebeam Q

Bluebeam heeft de ondersteuning en alle toekomstige ontwikkeling van Bluebeam Q stopgezet. We verkopen geen nieuwe licenties of onderhoudsabonnementen meer voor Bluebeam Q. De officiële end-of-life-datum is 1 maart 2020. Functionaliteit in de toekomst U kunt uw huidige Bluebeam Q-licentie blijven gebruiken, maar na 1 maart 2020 wordt er geen ondersteuning meer geboden. Microsoft heeft op 14 januari 2020 de ondersteuning beëindigd voor Windows Server 2008, de enige server die Bluebeam Q momenteel ondersteunt. Gebruikers die de server gebruiken, kunnen Bluebeam Q blijven gebruiken, maar ontvangen geen updates of ondersteuning meer voor de server. Om eventuele problemen op te lossen, blijft alle documentatie over Bluebeam Q beschikbaar op onze supportsite. Ga voor meer informatie en een lijst met alle EOL-producten naar Bluebeam end-of-life (EOL) producten. Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.