Revu registratiefouten

Probleem

Een van de onderstaande foutmeldingen wordt weergegeven als u probeert uw Bluebeam-software te registreren:

Oplossing

Controleer uw licentiecertificaat

Als eerste dient u te controleren of de editie van de software (Standard, CAD of eXtreme®) en het versienummer in het dialoogvenster Registratie samen met het serienummer en de productcode die u hebt ingevoerd, overeenkomen met wat er wordt vermeld in het licentiecertificaat dat vanaf registration@bluebeamops.com is verstuurd.

Als u uw licentiecertificaat kwijt bent, neem dan contact op met Licenties en registratie voor een nieuw certificaat.

Algemene Revu registratiefouten

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Foutbericht

De onderwerpen en richtlijnen hieronder zijn ontworpen om mogelijke problemen met opslag en prestaties te voorkomen die veroorzaakt worden door extreem grote verzamelingen bestanden in Studio-projecten of -sessies en om voor de best mogelijke samenwerkingservaring te zorgen. Deze informatie is gebaseerd op de ervaring van onze klantenserviceteams die regelmatig honderdduizenden Studio-gebruikers bijstaan.