Uw Bluebeam Studio-regio wijzigen

• Revu 20
  • Revu 2019

Bluebeam Studio wordt in verschillende exemplaren over de hele wereld gehost. Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt, kunt u een snellere up- en downloadsnelheid opmerken door een exemplaar van Studio te kiezen in een regio dichter bij u. Elk exemplaar van Studio is volledig onafhankelijk en er worden geen gebruikersgegevens of accounts tussen exemplaren gedeeld, wat betekent dat iedereen met wie u wilt samenwerken contact moet hebben met hetzelfde exemplaar van Studio als u. Elke regio volgt verschillende lokale regels en eisen, welke in de onderstaande FAQ staan.

Hoe kies ik mijn Studio-regio?

U kunt uw Studio-regio selecteren in Revu 2019 en nieuwer. Als u het nog niet gedaan hebt, moet u een Bluebeam ID (BBID) aanmaken specifiek voor de Studio-regio die u wilt gebruiken.

In Revu 20:

1. Open het Studio-paneel (Alt+C).
  2. Klik op de vlag en klik op de gewenste Studio-regio.
  3. Het dialoogvenster Studio aanmelden verschijnt. Voer uw BBID in voor uw gekozen Studio-regio en klik op Aanmelden.

In Revu 2019:

1. In het Studio-paneel (Alt+C) klikt u op de vlag en vervolgens op Servers beheren .
  2. Klik op Toevoegenen voer een van de onderstaande URL’s in.
  3. Klik op OK.

De nieuwe Studio-regio zou in uw lijst moeten verschijnen.

Algemene FAQ

Is er een lijst met de URL’s van alle Studio-regio’s die momenteel beschikbaar zijn?
Welke beveiligingsprotocollen volgt Studio?
Bluebeam beschouwt de beveiliging van onze klantgegevens als een van haar belangrijkste prioriteiten. Wij hanteren strenge interne toegangscontroles voor onze Studio-platforminfrastructuur en gebruiken vooraanstaande praktijken rondom meerfactorauthenticatie en identiteitsbeheer. Tevens zorgen wij voor een goede toegangsregistratie, veranderingsbeheer en voeren wij regelmatig kwetsbaarheidsbeoordelingen uit. Meer informatie is beschikbaar in onze Studio-beveiligingsgids.
Hoe nodig ik gebruikers uit voor een sessie of project die een account gebruikt in een andere Studio-regio?
Nodig ze uit zoals elke andere gebruiker. Ze moeten een nieuwe BBID aanmaken voor de Studio-regio waarin de sessie of het project loopt.
Hoe kan ik een verwijderde sessie of sessiedocument op een andere Studio-regio terugzetten?
Werkt mijn account van een niet-VS Studio-regio ook met de Bluebeam Gateway?
De Gateway is alleen compatibel met in de VS gevestigde accounts. Gateway-beheerders moeten hun eigen in de VS gebaseerde BBID-account gebruiken om licenties te beheren via de Bluebeam Gateway.
Bieden Studio-regio’s die niet in de VS gevestigd zijn geen API aan of toegang tot Studio Prime?
Studio Prime en API-toegang zijn alleen beschikbaar vanuit de VS Studio-regio.
Kan ik mijn Studio-regio selecteren in Revu voor iPad?
De mogelijkheid om uw Studio-regio te kiezen is toegevoegd in een recente update. Update Revu voor iPad zodat u de meest recente versie gebruikt. Uw Studio-regio wijzigen:
  1. Open het venster Voorkeuren .
  2. Selecteer Studio in de zijbalk.
  3. In het veld Server voert u de URL in van het door u gewenste exemplaar van Studio, bijv. https://bluebeamstudio.se.
  4. Sluit het venster Voorkeuren.
Revu voor iPad zou nu verbonden moeten zijn met de door u gewenste Studio-regio.
Ondersteunen deze Studio-regio’s tweefactorauthenticatie?
Tweefactorauthenticatie momenteel niet beschikbaar is.

Regiospecifieke FAQ

Studio SE  — https://bluebeamstudio.se

Waar slaat Studio SE mijn gegevens op?

De Studio SE-serverregio wordt gehost op een AWS-exemplaar in de regio Stockholm.

Volgt Studio SE de AVG?

Ja.

Mijn team spreekt Zweeds. Is alles voor ze vertaald in het Zweedse Studio-exemplaar?

• Zweedse gebruikers die Studio vanuit Revu voor Windows gebruiken, kunnen een volledig Zweedse interface verwachten.
  • E-mails die worden verstuurd vanuit Studio zijn momenteel alleen in het Engels, ongeacht de versie die een gebruiker gebruikt.
  • Het Studioportaal is alleen in het Engels.

Mijn team spreekt geen Zweeds. Kunnen zij dan wel Studio SE gebruiken?

Ja, de serverkeuze is niet gebonden aan de taalvoorkeur van een gebruiker. U kunt verbinden met elke Studio en de ondersteunde taal selecteren vanuit het voorkeurenpaneel van Revu. Geautomatiseerde e-mails vanuit Studio blijven momenteel echter in het Engels.

Wanneer is Studio (de UI, e-mails, etc.) beschikbaar in andere talen?

Momenteel hebben we geen specifieke tijdspanne in gedachten voor de vertaling van alle content van Studio in andere talen dan Engels.
Studio DE  — https://bluebeamstudio.de

Waar slaat Studio DE mijn gegevens op?

De Studio DE-serverregio wordt gehost op een AWS-exemplaar in Frankfurt.

Voldoet Studio DE aan de AVG?

Ja.

Mijn team spreekt Duits. Is alles voor ze vertaald in de Duitse Studio?

• Duitse gebruikers die Studio gebruiken vanuit Revu voor Windows kunnen een volledig Duitse interface verwachten.
  • E-mails die worden verstuurd vanuit Studio zijn momenteel alleen in het Engels, ongeacht de versie die een gebruiker gebruikt.
  • Het Studioportaal is alleen in het Engels.

Mijn team spreekt geen Duits. Kunnen zij dan wel Studio DE gebruiken?

Ja, de keuze voor het exemplaar van Studio is niet gebonden aan de taalvoorkeur van een gebruiker. U kunt verbinden met elke Studio en de ondersteunde taal selecteren vanuit het voorkeurenpaneel van Revu. Geautomatiseerde e-mails vanuit Studio blijven momenteel echter in het Engels.

Wanneer is Studio (de UI, e-mails, etc.) beschikbaar in andere talen?

Momenteel hebben we geen specifieke tijdspanne in gedachten voor de vertaling van alle content van Studio in andere talen dan Engels.
Studio AU — https://bluebeamstudio.com.au

Waar slaat Studio AU mijn gegevens op?

De Studio AU-serverregio wordt gehost op een AWS-exemplaar in Sydney.

Hoe volgt Studio Australië de Australische privacywet?

De Australische privacyprincipes vormen samen een privacystructuur waarin de rechten en plichten van bedrijven zijn ondergebracht met betrekking tot:
  • De verzameling, het gebruik en bekendmaking van persoonsgegevens.
  • De integriteit en correctie van persoonsgegevens.
  • De rechten van personen op toegang tot hun persoonsgegevens.
Bluebeam Studio in Australië volgt de Australische privacyprincipes. We hebben onze interne controles en managementpraktijken onder de loep genomen en bijgewerkt zodat de persoonsgegevens van onze Australische gebruikers op juiste wijze worden behandeld. Tevens hebben we nieuwe, specifieke Australische gebruiksvoorwaarden aangenomen voor Studio Australië. Bij Bluebeam is compliance belangrijk en wij willen een betrouwbare partner blijven voor onze klanten van over de hele wereld. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met: privacypolicy@bluebeam.com
Studio VK — https://bluebeamstudio.co.uk

Waar slaat Studio VK mijn gegevens op?

De Studio VK-serverregio wordt gehost op een AWS-exemplaar in Londen.

Als het VK de Europese Unie verlaat, blijven de VS- en VK-exemplaren dan wel de AVG volgen?

Ja. We hebben onze Gebruiksvoorwaarden voor Studio bijgewerkt, die van toepassing zijn op uw Bluebeam-gebruikersaccount en uw gebruik van Bluebeam Studio. De veranderingen zijn doorgevoerd zodat onze diensten de AVG blijven volgen nadat het VK de Europese Unie (EU) verlaat. We hebben specifieke Standaard Contractuele Clausules (SCC’s) toegevoegd om ervoor te zorgen dat klanten in de EU toegang blijven houden tot het VK-exemplaar wanneer zij Bluebeam Studio gebruiken.Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met gdpr@bluebeam.com.

How-to

Revu 20

Revu 2019

Studio

Indien nodig kunt u uw Studio-regio wijzigen in regio’s buiten de VS.

Revu 2019

Revu 20

How-to

Studio

Afdruktaak wordt niet volledig uitgevoerd tijdens afdrukken vanuit Revu. Om dit probleem op te lossen, kunt u uw profiel wisselen naar een ongewijzigd Revu-profiel of u kunt uw Revu-instellingen resetten.