Als ik een geopend Studio-projectbestand uitcheck, bevriest Revu

Geldt voor:

• Revu 2017 and ouder

Probleem

U hebt een Studio-projectdocument geopend in Revu 2017.x zonder deze uit te checken. Revu bevriest echter als u het bestand wilt Uitchecken wanneer het nog geopend is.

Oorzaak

Dit komt door incompatibiliteit tussen Revu 2017 en versie 4.7.2 van het Microsoft® .Net Framework.
Hoewel het mogelijk is om terug te stappen naar een eerdere versie van het .Net Framework, raden we dit niet aan. Dit kan namelijk een nadelig effect hebben op andere applicaties in uw systeem die afhankelijk zijn van .Net.

Oplossing

Als uw installatie van Revu 2017.x door dit probleem wordt beïnvloed, raden we u de volgende oplossingen aan:
Check het bestand uit voordat u het opent:
  1. Open Revu en meld u aan bij het Studio-project.
  2. Zoek het bestand dat u wilt uitchecken.
  3. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Uitchecken.
  4. Open het bestand.
Schakel Uitchecken bij openen in de Voorkeuren van Studio in:
  1. Open Revu en druk op (Ctrl+K) of ga naar Instellingen > Voorkeuren.
  2. Selecteer Studio in het linkerpaneel van het dialoogvenster Revu-Voorkeuren.
  3. Klik op het selectievakje Uitchecken bij openen in het hoofdonderdeel van het dialoogvenster.
  4. Klik op OK.
Vanaf nu worden alle Studio-projectbestanden automatisch uitgecheckt als u deze opent op uw computer.