Er verschijnt onleesbare of vervormde tekst als u PDF’s opent vanuit Chrome

Probleem

Documenten die zijn aangemaakt met de functie Opslaan als PDF in Google Chrome® , of andere door Chroom aangedreven browsers, geven onleesbare tekst weer in Revu.

Oorzaak

Recente updates van Chrome en andere door Chrome aangedreven browsers hebben de manier veranderd waarop de browsers de tekstgegevens formatteren. Ondersteuning voor deze updates wordt in een toekomstige release toegevoegd.

Oplossing

Dit probleem is opgelost in Revu 2019.1.20. Om uw software bij te werken, gaat u naar het Bluebeam Downloadcentrum. Zie de onderstaande oplossing als u uw software momenteel niet kunt bijwerken.

Een PDF opnieuw aanmaken

Het opnieuw aanmaken van een PDF is een algemene oplossing voor het oplossen van bestandsspecifieke corruptieproblemen.Om dit te doen:
  1. Maak een kopie van de desbetreffende PDF(‘s).
  2. Open Revu.
  3. Ga naar Bestand > Aanmaken > Uit bestand. Het venster Bestandsverkenner verschijnt.
  4. Selecteer de kopie van stap 1 en klik op Openen. Het dialoogvenster Opslaan als verschijnt.
  5. Klik op Opslaan. Het bestand wordt opnieuw aangemaakt.
Uw PDF is nu opnieuw aangemaakt met Revu-bibliotheken en tekst zou normaal moeten worden weergegeven.

Problemen oplossen

Bezig met afdrukken