Quantity-koppeling inschakelen

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Quantity-koppeling helpt bij het aanmaken van nauwkeurige bodberekeningen en helpt hoeveelheidsbepalingen te verbeteren door meettotalen van een lokale PDF realtime over te dragen naar een Excel spreadsheet.

Quantity-koppeling inschakelen:

1. Sluit Excel als dit nog geopend is.
  2. Selecteer Start en voer Bluebeam Administrator bluebeam gear pictogram in.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Bluebeam Administrator en selecteer Uitvoeren als beheerder.
  4. Selecteer in het tabblad Plug-ins selecteert u het selectievakje Microsoft Excel – Quantity-koppeling – Revu 2019.
  5. Klik op OK.