Revu 20 & Below IT Admin Resources

Hulpbronnen voor IT-beheerders voor Revu 20 of lager

Raadpleeg de volgende handleidingen om Revu 20 en lager te implementeren en beheren voor meerdere apparaten in uw organisatie.

Ik wil Revu 20 en lager in mijn hele organisatie gebruiken.

Installatiehandleiding Revu 20 [Engels]

Download de implementatiepakketten en ontdek hoe u Revu 20 installeert voor al uw gebruikers. Kies uit de volgende opties om oudere versies van Revu te installeren:

Revu 20 in een Citrix-omgeving [Engels]

Deze handleiding bevat de informatie die u nodig hebt voor op Citrix gebaseerde virtuele omgevingen. Ga voor oudere versies naar:

Meerdere licenties samenvoegen tot een nieuwe licentie [Engels]

Ontdek hoe u meerdere doorlopende licenties kunt consolideren naar een nieuwe doorlopende (perpetual), zakelijke (enterprise) of open licentie.

Ik wil mijn software beheren na de implementatie.

Beheerdershandleiding voor Revu 20

De beheerdershandleiding voor Revu is uw dagelijkse handleiding voor het beheren van Revu-installaties. De handleiding helpt u bij eventuele wijzigingen die u moet aanbrengen in uw Revu-installaties na een implementatie. Kies uit de volgende opties om oudere versies van Revu te beheren:

Gebruikershandleiding Bluebeam Gateway

Ontdek hoe u de licenties van uw organisatie kunt beheren en erover kunt rapporteren in ons beheerdersportaal voor Revu 20 en lager, de Bluebeam Gateway.

In onze hulpbronnen voor IT-beheerders voor Revu 20 en lager vindt u alles wat u nodig hebt om Revu op meerdere apparaten te implementeren en te beheren.