Fout: ‘Er is een geldig e-mailadres vereist voor aanmelding. Er is een nieuwe bevestigingsmail verzonden.’

Van toepassing op:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

Als u probeert in te loggen bij Studio of deel te nemen aan een Sessie/Project, wordt de volgende foutmelding weergegeven:

Er is een geldig e-mailadres vereist voor aanmelding. Er is een nieuwe bevestigingsmail verzonden.

Oorzaak

Het is meer dan zeven dagen geleden dat u uw Bluebeam ID (BBID) heeft aangemaakt en uw account is nooit gevalideerd via de link in de bevestigingsmail voor uw account.

Oplossing

Stel uw wachtwoord opnieuw in om uw BBID-account te valideren. U ontvangt dan een nieuwe bevestigingslink en -mail.

1. Ga naar accounts.bluebeam.com.
  2. Voer op het tabblad Aanmelden het e-mailadres van uw BBID in.
  3. Selecteer Hulp nodig bij het aanmelden?
  4. Selecteer Wachtwoord vergeten?
  5. Voer onder ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ het e-mailadres van uw BBID in.
  6. Kies Instructies sturen voor opnieuw instellen.
  7. Kijk in uw inbox en stel uw wachtwoord opnieuw in.

Bluebeam-bericht 'Controleer uw inbox'

8. Na het opnieuw instellen van uw wachtwoord ontvangt u nog een e-mail van do-not-reply@bluebeamops.com. Klik op de link in de tweede e-mail om uw BBID te valideren.

Als u problemen blijft ondervinden, kunt u een e-mail sturen naar support.nl@bluebeam.com met een screenshot van uw BBID-bevestigingsmail.

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Problemen oplossen

Foutbericht

Studio

Lees hoe u uw Bluebeam ID-account (BBID) kunt valideren als uw bevestigingslink is verlopen.