Hoe u selectievakjes aan PDF-formulieren kunt toevoegen

Dit artikel is van toepassing op:

• Revu eXtreme

Hoewel gebruikers formulieren in elke versie van Revu kunnen invullen, kunt u PDF-formulieren alleen aanmaken en bewerken in Revu eXtreme. In dit artikel bespreken we hoe u een formulierveld met een selectievakje toevoegt aan een nieuw of bestaand formulier. Zie PDF-formulieren voor een overzicht van de panelen Formulieren en Eigenschappen van formulierveld.

Een selectievakje toevoegen aan een formulier

Een selectievakje toevoegen aan uw PDF-formulier:

1. Ga naar Hulpmiddelen > Formulier > Selectievakje of druk op (Alt+Q) om het paneel Formulieren te openen en selecteer Selectievakje in de bovenste rij.
    Forms_Panel_Check_Box
  2. Versleep het selectievakje naar de juiste locatie op het formulier.
  3. Selecteer het nieuwe selectievakje, zodat de gele besturingspunten zichtbaar worden.
  4. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Eigenschappen, waardoor het paneelEigenschappen van formulierveld wordt geopend.
  5. Geef onder Algemeen een naam aan het nieuwe formulierveld. U kunt ook het uiterlijk en de lay-out bewerken of een actie toevoegen.
    Name_Form_Field
  6. Wanneer u klaar bent met het aanpassen van het nieuwe formulierveld, drukt u op Esc om het selectievakje te deselecteren.
    Om een formulierveld opnieuw te selecteren, moet u het paneel Formulieren (Alt + Q) openen en dit selecteren in de lijst. Wanneer u klaar bent met het bewerken van formuliervelden, drukt u tweemaal op Esc om volledig af te sluiten.

Formulierveld selecteren

7. Om een label voor het nieuwe selectievakje aan te maken, gaat u naar Hulpmiddelen > Markeren > Tekstvak. Klik en sleep vervolgens een tekstvak naast het formulierveld.
    Check_Box_Examples

U kunt met JavaScript ook formuliervelden aan PDF’s en stempels toevoegen en bewerken. Zie voor meer informatie How to Create Interactive Stamps.

How-to

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

PDF-formulieren

Met Revu eXtreme kunt u PDF-formulieren aanmaken en bewerken. Lees meer over het toevoegen van selectievakjes als formulierveld.