Uw editie van Revu wijzigen

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu eXtreme

Spring naar andere versies:

Upgraden tussen Revu-edities heet crossgraden (bijv. Standard 2019 naar eXtreme 2019). Afhankelijk van uw behoeften, is het mogelijk dat een andere editie van Revu het beste bij uw huidige workflow past. Om in aanmerking te komen voor een crossgrade, moet u een licentie hebben met actief Onderhoud.

Als u een licentie heeft voor een oudere versie van Revu en geen actief Onderhoud heeft, dan zult u de upgrade moeten aanschaffen (bijv. van Standard 2017 zonder Onderhoud naar eXtreme 2019). Neem voor meer informatie over crossgraden en de aanschaf van een nieuwe licentie contact op met sales.global@bluebeam.com of ga naar Kopen

Zie de pagina Edities vergelijken voor een vergelijking van de verschillende edities.

Een nieuwe editie van Revu installeren

Crossgraden heeft geen invloed op uw bestaande Revu-instellingen, zolang u niet migreert naar een nieuwe computer. Het is echter nog steeds een goed idee om een back-upbestand op een andere plaats dan uw lokale harde schijf te bewaren, zodat het kan worden hersteld in geval van een defecte harde schijf of andere onvoorziene omstandigheden.

Als u uw nieuwe licentiegegevens heeft ontvangen van sales, doet u het volgende:

1. Om uw registratie voor Revu op te heffen, gaat u naar Revu > Registratie opheffen. Er verschijnt een dialoogvenster om u te melden dat Revu zich nu in Weergavemodus bevindt.
  2. Klik op OK. Ga naar Revu > Registreren. Het registratiedialoogvenster verschijnt, waarin uw vorige Serienummer en Productcode automatisch zijn ingevuld.
  3. Wis de velden voor Serienummer en Productcode en vul uw nieuwe licentiegegevens in.
  4. Klik op Registreren

Uw nieuwe editie is nu geactiveerd.

Een oudere editie van Revu installeren

Om uw Revu-licentie te veranderen naar een lagere editie (d.w.z. van Revu eXtreme naar Revu Standard), volgt u deze stappen:

1. Vraag de geautoriseerde licentiebeheerder een e-mail te sturen naar registration@bluebeam.com.
  2. Vermeld het serienummer van Revu en het aantal seats dat moet worden gedowngraded, evenals de huidige editie die bij uw licentie hoort.
    Voordat u gaat downgraden, moet u ervoor zorgen dat het gevraagde aantal seats momenteel niet geregistreerd is.
  3. Na verwerking ontvangt de licentiebeheerder een Licentiecertificaat met het nieuwe serienummer en de productcode.
  4. Hef de registratie op en registreer Revu opnieuw, net zoals u met een nieuwe editie zou doen.
    Nadat u uw editie heeft gedowngraded, heeft u dertig dagen de tijd om terug te keren naar uw oorspronkelijke editie. Na deze periode van dertig dagen worden er upgradekosten in rekening gebracht.

Andere versies van dit artikel

Revu 2018 en lager

Revu 2018 & ouder

Nadat u uw nieuwe licentiegegevens heeft gekregen, doet u het volgende:

1. De-installeer Revu van uw computer.
    • In Windows 10: klik met de rechtermuisknop op Start en klik vervolgens op Apps en functies.
    • In Windows 8.1: klik met de rechtermuisknop op Start en klik vervolgens op Programma’s en functies.
    • In Windows 7 SP1: klik op Start > Configuratiescherm en klik vervolgens op Een programma verwijderen
  2. Selecteer Bluebeam Revu en klik op Verwijderen. Volg de instructies op het scherm om de software te verwijderen.
  3. Download en herinstalleer uw huidige versie van Revu (bijv. 2019, 2018).
  4. Zodra hij geïnstalleerd is, gaat u naar Revu > Registreren. Het registratiedialoogvenster verschijnt, waarin uw vorige Serienummer en Productcode automatisch zijn ingevuld.
  5. Wis de velden voor Serienummer en Productcode en vul uw nieuwe licentiegegevens in.
  6. Klik op Registreren

Uw nieuwe editie is nu geactiveerd.

How-to

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Installatie

Leer hoe u uw Revu-editie kunt wijzigen ( bijv. van Revu CAD naar Revu eXtreme).