Hoe maak ik een nieuwe Bluebeam ID (BBID) aan?

• Basics
  • Core
  • Complete

Spring naar andere versies:

Met Bluebeam-abonnementen heeft u toegang tot Revu 21, Studio en Bluebeam Cloud op maximaal vijf apparaten met één login. Uw Bluebeam ID (BBID) is de inlognaam die u gebruikt voor toegang tot uw account. Als u nog geen BBID heeft, wordt u gevraagd er eentje aan te maken als u een van deze diensten opent. Na het aanmaken van een BBID kunt u zich met één enkel e-mailadres en wachtwoord aanmelden bij alle Bluebeam-oplossingen. U kunt u ook aanmelden bij Studio met een ander BBID dan het BBID dat u gebruikt om u aan te melden bij Revu.

Bij Revu 21 worden de licenties voor gebruikers op naam die zijn toegepast op abonnementseats beheerd via ons nieuwe licentiebeheersysteem. Raadpleeg onze Handleiding voor het beheren van Bluebeam-abonnementen voor meer informatie.

Met Bluebeam kunt u uw BBID aanmaken in Revu 21. U kunt uw BBID ook via een internetbrowser aanmaken.

Een Bluebeam-ID aanmaken met Revu 21

Volg deze stappen om een BBID aan te maken met Revu 21:

1. Open Revu 21.
  2. Klik rechts bovenin op Aanmelden.
  3. Ga naar het tabblad Account maken.
    Als u zich buiten de VS bevindt, gebruik dan de vervolgkeuzelijst om een andere regio te kiezen.

4. Voer de volgende informatie in:
    • Uw voor- en achternaam.
    • Een weergavenaam, die gekoppeld wordt aan alle bewerkingen en markeringen die u doet in Studio.
    • Het e-mailadres dat u wilt gebruiken voor uw BBID. Studio-sessie en -projectuitnodigingen, meldingen en berichten [EN] worden naar dit adres gestuurd.
    • Het wachtwoord dat u wilt gebruiken voor uw BBID. Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken (!@#$, etc.).

5. Selecteer Account maken
  6. U ontvangt een verificatiemail van Bluebeam met een link om uw nieuwe BBID te bevestigen. Uw account wordt uitgeschakeld als u het niet binnen zeven (7) dagen bevestigt.
    De bevestigingslink vervalt na 24 uur. Als u op een vervallen bevestigingslink klikt, dan krijgt Bluebeam een bericht om u een nieuwe link te sturen. Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Een Bluebeam-ID aanmaken in een internetbrowser

Als u Revu 21 niet heeft geïnstalleerd maar toch een BBID moet aanmaken, kunt u dit doen in een internetbrowser.

Volg deze stappen om een BBID aan te maken in een internetbrowser:

1. Open uw browser en ga naar accounts.bluebeam.com. U kunt ook een BBID aanmaken voor een van de volgende regio’s buiten de VS:
  2. Klik op Account maken.
  3. Voer de volgende informatie in:
    • Uw voor- en achternaam.
    • Een weergavenaam, die gekoppeld wordt aan alle bewerkingen en markeringen die u doet in Studio.
    • Het e-mailadres dat u wilt gebruiken voor uw BBID. Studio-sessie en -projectuitnodigingen, meldingen en berichten [EN] worden naar dit adres gestuurd.
    • Het wachtwoord dat u wilt gebruiken voor uw BBID. Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken (!@#$, etc.).
  4. Selecteer Account maken
  5. U ontvangt een verificatiemail van Bluebeam met een link om uw nieuwe BBID te bevestigen. Uw account wordt uitgeschakeld als u het niet binnen zeven (7) dagen bevestigt.
    De bevestigingslink vervalt na 24 uur. Als u op een vervallen bevestigingslink klikt, dan krijgt Bluebeam een bericht om u een nieuwe link te sturen. Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Andere versies van dit artikel

Revu 20

Uw Bluebeam ID (BBID) is de login die u kunt gebruiken voor toegang tot Bluebeam Studio, Bluebeam Gateway (als u een Gateway Admin bent) en Bluebeam Tekeningen. Als u nog geen BBID hebt, wordt u gevraagd er eentje aan te maken als u een van deze diensten opent. Na het aanmaken van een BBID kunt u met één enkel e-mailadres en wachtwoord aanmelden bij alle Bluebeam-diensten.

Een Bluebeam-ID (BBID) aanmaken:

1. Open het paneel Studio (Alt+C).
  2. Klik op de vlag en selecteer uw gewenste Studio-serverregio. Als uw regio Studio US is, klik dan gewoon op Aanmelden.
  3. Selecteer het tabblad Account maken vanuit het aanmeldvenster van Studio.
  4. Voer de volgende informatie in:
    • Uw voor- en achternaam.
    • Een weergavenaam, welke gekoppeld wordt aan alle bewerkingen en markeringen die u doet in Studio.
    • Het e-mailadres dat u wilt gebruiken als uw Bluebeam Studio-gebruikersnaam. Studio-sessie en -projectuitnodigingen,meldingen en berichten worden naar dit adres gestuurd.
    • Het wachtwoord dat u wilt gebruiken voor uw BBID. Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken (!@#$, etc.).

5. Selecteer Account maken
  6. U ontvangt een “Welkom bij Bluebeam Studio”-mail met een link om uw nieuwe BBID te bevestigen. Uw account wordt uitgeschakeld als u het niet binnen zeven (7) dagen bevestigt.
    De bevestigingslink vervalt na 24 uur. Als u op een vervallen bevestigingslink klikt, dan krijgt Bluebeam een bericht om u een nieuwe link te sturen. Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Meer informatie

Revu 2019 en 2018

Een Bluebeam-ID (BBID) aanmaken:

1. Open het paneel Studio (Alt+C).
    Nieuwe accounts worden standaard aangemaakt in de Studio-serverregio VS. In Revu 2019 kunt u een account aanmaken voor een andere Studio-serverregio door naast Aanmelden de vlag te selecteren en uw serverregio toe te voegen.
  2. Selecteer de vervolgkeuzeknop Studio en klik op Aanmelden .
  3. Selecteer Account maken vanuit het aanmeldvenster van Studio.
  4. Voer de volgende informatie in:
    • Uw voor- en achternaam.
    • Een weergavenaam, welke gekoppeld wordt aan alle bewerkingen en markeringen die u doet in Studio.
    • Het e-mailadres dat u wilt gebruiken als uw Bluebeam Studio-gebruikersnaam. Studio-sessie en -projectuitnodigingen,meldingen en berichten worden naar dit adres gestuurd.
    • Het wachtwoord dat u wilt gebruiken voor uw BBID. Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken (!@#$, etc.).

5. Selecteer Account maken

U ontvangt een “Welkom bij Bluebeam Studio” e-mail met een link om uw nieuwe BBID te bevestigen. Uw account wordt uitgeschakeld als u deze niet binnen zeven (7) dagen bevestigt.

De bevestigingslink vervalt na 24 uur. Als u op een vervallen bevestigingslink klikt, dan krijgt Bluebeam een bericht om u een nieuwe link te sturen. Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Meer informatie

Revu 2017 en lager

U kunt uw nieuwe Bluebeam Studio-account aanmaken door de volgende onderstaande stappen te doorlopen:

1. Open het tabblad Studio (of Alt+C).
  2. Klik op het pictogram Verbinden .
  3. Klik in het aanmeldingsscherm op Account maken.
  4. Wanneer het venster Studio-account maken wordt weergegeven, voert u de volgende informatie in:
    1. Het e-mailadres dat u wilt gebruiken als uw Bluebeam Studio-gebruikersnaam.
      Dit is het e-mailadres waarop u alle uitnodigingen voor Studio-sessies en -projecten zult ontvangen, net als andere e-mails van Bluebeam Studio, zoals meldingen en waarschuwingen.
    2. Voer het wachtwoord in dat u voor uw account wilt gebruiken en bevestig dit.
      Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken, zoals !@#$%^&*.

3. Schakel het selectievakje Wachtwoord onthouden in als u wilt dat Revu zich bij het openen van het programma bij Studio aanmeldt.
      Klik alleen op het selectievakje Windows-verificatie gebruiken als uw bedrijf Bluebeam Studio Enterprise Server gebruikt, omdat dit niet werkt met studio.bluebeam.com. Als u hier niet zeker van bent, vraag dan uw IT-afdeling om te bevestigen of u deze authenticatiemethode al dan niet moet gebruiken.
    4. Klik op OK.

U ontvangt een “Welkom bij Bluebeam Studio” e-mail met een link om uw nieuwe account te bevestigen. Uw account wordt uitgeschakeld als u deze niet binnen zeven dagen bevestigt.

Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Meer informatie

Ga naar de Bluebeam-ondersteuningspagina, waar u videotutorials en veelgestelde vragen vindt over verschillende onderwerpen, zoals het bijwonen van Studio-sessies of deelnemen aan Projecten. U vindt er ook de Revu-hulpgids.

How-to

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 & ouder

Revu voor Mac 1

Revu voor Mac 2

Studio

Licenties en registratie

Lees hoe u uw Bluebeam ID (BBID) kunt aanmaken en beheren voor toegang tot Bluebeam-diensten.