Afgeronde of inactieve Studio-sessies opnieuw activeren

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

De host van een sessie kan een sessie heractiveren vanuit het Studio-portaal voordat de sessie permanent wordt verwijderd van de server.

• Afgeronde sessie: na 120 dagen wordt een afgeronde sessie permanent verwijderd van de server.
  • Verwijderde sessie: sessies die als ‘verwijderd’ gemarkeerd zijn, worden na 120 dagen permanent van de server verwijderd.
  • Inactieve sessie: een sessie wordt na 180 dagen als ‘verwijderd’ gemarkeerd.
Een sessie kan niet meer worden hersteld nadat deze permanent van de server is verwijderd. U vindt meer informatie in onze Studio FAQ.

Een sessie heractiveren

Hosts kunnen een sessie die gearchiveerd, geschorst of als ‘verwijderd’ gemarkeerd is, opnieuw activeren. Hiervoor doet u het volgende:

1. Sluit Revu .
  2. Ga naar uw Studio-portaalpagina:
  3. Meld aan met uw Bluebeam ID (BBID).
    Studio Prime-gebruikers moeten wisselen naar de Classic Mode (klassieke modus) voordat ze doorgaan. Klik op het e-mailadres rechtsbovenaan het Prime Portal. Klik in het vervolgkeuzemenu op Classic Mode (Klassieke modus).
  4. Vanuit Mijn sessies klikt u op de Sessie die u wilt heractiveren.
  5. Klik in het tabblad Profiel op de vervolgkeuzelijst Status om meer opties te zien.
  6. Selecteer Actief vanuit de lijst.
  7. Klik op Gegevens bijwerken.
  8. Open Revu en meld aan bij Studio .

De sessie is nu actief en verschijnt in uw lijst met sessies.

Inactieve sessie-meldingen

Tien dagen voordat een sessie wordt gedeactiveerd en door Studio als ‘verwijderd’ wordt gemarkeerd, ontvangen hosts ook een melding per e-mail.

Zelfs nadat een sessie in het portaal als ‘verwijderd’ is gemarkeerd, wordt deze nog 120 dagen lang niet definitief van de Studio Server verwijderd.

Om de Sessie actief te houden, klikt u op de eerste koppeling in de e-mail:

Sessieverlengingsmail

De koppeling opent een nieuw tabblad in uw browser en opent vervolgens de sessie in Revu. Hierdoor wordt Studio’s tijdstempel voor de sessie opnieuw ingesteld, waardoor hij actief blijft en de periode voordat hij als ‘verwijderd’ wordt beschouwd, wordt verlengd.

How-to

Revu 2019

Studio

Revu 20

Leer hoe de host een sessie kan heractiveren vanuit het Studio-portaal voordat de sessie permanent wordt verwijderd van de server.