Werksets van Revu 21 naar Bluebeam Cloud versturen

Dit artikel is van toepassing op:

• Bluebeam Cloud

Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt bij Revu 21, ziet u een bericht over de nieuwe functie om uw Revu-werksets te synchroniseren met Bluebeam Cloud, zodat ze op beide platforms beschikbaar zijn. Selecteer hiervoor Mijn Tool Chest versturen in het dialoogvenster van het bericht.

Mijn Tool Chest versturen

Als u uw aangepaste werksets nog moet aanmaken of importeren in Revu 21, selecteer dan Misschien later om ze naar Bluebeam Cloud te versturen zodra ze beschikbaar zijn.

Hoe krijg ik op een later tijdstip toegang tot Mijn Tool Chest versturen?

Als uw werksets klaar zijn, kunt u ze synchroniseren met Bluebeam Cloud (ook als u het eerste dialoogvenster heeft genegeerd). Hiervoor doet u het volgende:

1. Als u nog niet bent aangemeld, log dan in bij Revu 21.
  2. Open het paneel Tool Chest.
  3. Selecteer Tool Chest > Mijn Tool Chest naar Bluebeam Cloud versturen.
    Mijn Tool Chest later versturen
  4. U ontvangt een melding dat uw werksets naar Bluebeam Cloud zijn verstuurd. Selecteer Bluebeam Cloud openen om ze meteen te gebruiken.

Anders zijn alle werksets met uw aangepaste markeringen de volgende keer dat u uw Tool Chest in Bluebeam Cloud opent beschikbaar.

Ontwerpsymbolen Revu 21 in Bluebeam Cloud
De aangepaste markeringen in de werkset Ontwerpsymbolen kunnen naar Bluebeam Cloud worden verstuurd en via webbrowser of app worden gebruikt.

Lees voor meer informatie over compatibiliteit van markeringen in Bluebeam Cloud dit artikel.

How-To

Revu 21

Bluebeam Cloud

Markering

Aan de slag

Upload your Revu 21 tool sets to Bluebeam Cloud at the push of a button with Tool Chest Anywhere.