“Houd me aangemeld” is niet langer een optie in Studio

• Alle versies van Revu

Studioregio’s

• US-cloudservices
  • UK-cloudservices
  • DE-cloudservices
  • SE-cloudservices
  • AU-cloudservices

Probleem

"Houd mij aangemeld" / "Onthoud mij" is niet langer beschikbaar wanneer u zich aanmeldt bij Studio.

In de nieuwste versie van Revu (v20.2.60) blijven Studio-gebruikers die toegang hebben tot de Amerikaanse server, automatisch aangemeld. Als u met een oudere versie van Revu of in een regio buiten de VS werkt, moet u uw BBID-referenties opnieuw invoeren wanneer u opnieuw toegang krijgt tot Studio.

Oorzaak

We hebben onlangs de BBID-aanmeldingspagina bijgewerkt en de optie "Houd mij aangemeld" / "Onthoud mij" verwijderd. Dit komt door updates in onze gebruikersidentiteitsservice, waarvoor implementatie van de nieuwste authenticatieprotocollen nodig was. Revu-updates bij de klant zijn nu vereist om authenticatietokens bij te houden en te vernieuwen voor Studio, waardoor u uiteindelijk aangemeld kunt blijven.

Revu 20.2.60 en hoger zal de nodige ondersteuning voor de klant bevatten voor onze nieuwe authenticatieprotocollen, en gebruikers kunnen veilig aangemeld blijven bij Studio wanneer ze toegang krijgen vanaf hetzelfde apparaat.

Vanwege deze vereiste updates zal Revu 20.2.50 en lager u niet automatisch authenticeren bij volgende aanmeldingen of uw referenties bewaren.

Momenteel is er geen functie om automatische herauthenticatie uit te schakelen in de nieuwste versie van Revu. Als u en uw team binnen striktere beveiligingsinstellingen werken en het niet gunstig is om aangemeld te blijven, raden we u aan om u handmatig af te melden bij Studio wanneer u klaar bent.

Problemen oplossen

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

"Houd mij aangemeld" is niet langer een optie wanneer u zich aanmeldt met een BBID, wat betekent dat Studio niet automatisch inlogt.Β