Menubalk ontbreekt | Revu voor Windows

Geldt voor:

• Alle versies van Revu

Probleem

De menubalk verschijnt niet langer bovenaan het Revu-venster. De menubalk is het gemarkeerde deel dat hieronder wordt getoond.Menubalk in de Revu interface

Oplossing

Druk op F9  terwijl het Revu-venster actief is. Dit is de snelkoppeling voor het verbergen en tonen van de menubalk.Als u een laptop of toetsenbord zonder cijfers hebt, houd dan Fn ingedrukt terwijl u op F9 drukt.
Veel laptops en kleinere toetsenborden gebruiken de functierij voor snelkoppelingen (bijv. helderheid, volume, etc.) Als u de toets Fn ingedrukt houdt, wisselt u naar de standaard functies of snelkoppelingen, afhankelijk van de fabrikant of uw instellingen.

Revu 2019

Revu 2018

Problemen oplossen

Interface & Navigatie

Lees hoe u met Batch Link de criteria kunt specificeren die worden gebruikt om hyperlinks te maken of het proces te automatiseren met behulp van bestandsnamen, paginalabels of de AutoMark-functie.