Mijn werkruimte in Bluebeam Cloud

Van toepassing op:

• Bluebeam Cloud

Nadat u bent ingelogd bij Bluebeam Cloud met uw Bluebeam ID (BBID) ziet u eerst My Workspace, een soort persoonlijk bureau waar u tekeningen kunt uploaden en markeren buiten een project.

Om bestanden te uploaden, sleept u ze ernaartoe of bladert u door bestanden op uw apparaat. My Workspace ondersteunt momenteel alleen PDF’s.

Als u moet samenwerken aan tekeningen, selecteert u Projecten uit de linkerzijbalk voor toegang tot gedeelde werkruimten of om deze aan te maken.

Nadat u een PDF naar uw werkruimte hebt geüpload, selecteert u de tekening om deze te openen. Net als in projecten hebt u toegang tot de Markup Editor en Opmerkingen en vormen als u machtigingen voor leden of beheerders [EN] hebt.

Geopende PDF in My Workspace

Naam van tekeningen wijzigen of tekeningen verwijderen

Als u de naam van een PDF in uw werkruimte wilt wijzigen of een PDF wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de thumbail en selecteert u de gewenste optie.

Klikken met rechtermuisknop in My Workspace

Als u terug wilt naar My Workspace nadat u in projecten hebt gewerkt, klikt of tikt u op het Bluebeam-logo linksboven in het venster.

Projecten naar My Workspace

My Workspace in de modus Alleen-lezen

Met een Alleen-lezenaccount [EN] of machtigingen als kijker hebt u niet de mogelijkheid om tekeningen naar My Workspace te uploaden. U kunt wel worden uitgenodigd om samen te werken aan projecten.

Alleen-lezen in My Workspace

Na afloop van uw abonnement of proefversie wordt uw account automatisch overgezet naar Alleen-lezen. U kunt nog steeds tekeningen openen en bekijken die u eerder naar My Workspace hebt geüpload, maar u kunt geen markeringen of opmerkingen meer plaatsen. Neem contact op met de beheerder van uw Bluebeam-account om de toegang tot een Bluebeam-abonnement te herstellen of aan te vragen.

Bluebeam Cloud

How-to

Problemen oplossen

Abonnementen

Met onze nieuwe oplossing voor mobiel/browser, Bluebeam Cloud, kunt u My Workspace gebruiken als uw eigen, persoonlijke digitale bureau om PDF’s op te slaan en te markeren.