Niet-opgeslagen wijzigingen herstellen reageert niet

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

Wanneer u Revu opent, wordt het pop-upvenster Niet-opgeslagen wijzigingen herstellen weergegeven.

Niet-opgeslagen wijzigingen herstellen

Revu loopt vast wanneer u een bestand probeert te herstellen of te verwijderen, of er wordt een melding, vergezeld van dezelfde bestanden, weergegeven wanneer u het programma start. Dit gebeurt zelfs als u die bestanden in een eerdere installatie van Revu hebt hersteld/verwijderd.

Oorzaak

Wanneer dit gebeurt, is er meestal sprake van een bestand in de herstelmap dat een probleem veroorzaakt in de backend van het programma.

Oplossing

U kunt de werking van het dialoogvenster Niet-opgeslagen wijzigingen herstellen herstellen door de cache met herstelbestanden op uw lokale schijf te wissen.

1. Sluit Revu.
  2. Kopieer en plak het volgende relatieve pad in de zoekbalk van de Verkenner:
    %localappdata%\Bluebeam\Revu\20\Recovery
    Als u Revu 20 niet gebruikt, moet u deze vervangen door de toepasselijke versie (bijv. Bluebeam\Revu\2019\).
  3. Verwijder alle inhoud in de map ‘Recovery’.
  4. Start Revu opnieuw.

Als het goed is, zal het pop-upvenster Niet-opgeslagen wijzigingen herstellen niet meer bevriezen of worden weergegeven als u het programma opent.

Problemen oplossen

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

PDF-beheer

Tekeningenbeheer

Documenten bewerken

Ontdek waarom ‘Niet-opgeslagen wijzigingen herstellen’ niet goed werkt en hoe u dit kunt oplossen.