Registratiefout: U hebt een serienummer voor een andere versie ingevoerd

Probleem

De volgende foutmelding wordt weergegeven als u uw Bluebeam-software probeert te registreren:

U hebt een serienummer voor een andere versie ingevoerd.

Oplossing

Deze fout geeft aan dat het ingevoerde serienummer voor een andere versie van Revu is. Er zijn de volgende versies: Standard, CAD en eXtreme®. Als het serienummer bijvoorbeeld voor Revu eXtreme is, maar Revu Standard of CAD is geïnstalleerd.

Het eerste dat u moet doen is bevestigen dat de volgende informatie overeenkomt met uw licentiecertificaat van registration@bluebeamops.com:

• Editie (Standard, etc.)
  • Versienummer (bijv. 2018.3.4)
  • Serienummer
  • Productsleutel
Als u uw licentiecertificaat kwijt bent, neem dan contact op met Licenties en registratie voor een nieuw certificaat.

Als u een licentie voor Revu Standard hebt en zich niet kunt registreren als u een CAD-plug-in gebruikt:

• De CAD-plug-ins zijn alleen opgenomen in de licenties voor Revu CAD en eXtreme.
  • Neem contact op met Licentie en registratie als u uw licentie voor Revu Standard wilt upgraden naar Revu CAD of eXtreme.

Als u een licentie voor Revu eXtreme hebt, maar Revu Standard of CAD is geïnstalleerd:

1. Verwijder de huidige installatie van Revu Standard of CAD:
    1. Klik in het dialoogvenster van de foutmelding op OK.
    2. Klik onderaan in het dialoogvenster Registratie op Als proefversie gebruiken of op Annuleren.
    3. Sluit Revu en alle andere applicaties.
    4. In Windows® 10: Klik met de rechtermuisknop op Start en klik daarna op Apps en onderdelen of op Programma’s en onderdelen bovenaan.
      In Windows 8.1: klik met de rechtermuisknop op Start en klik daarna op Programma’s en functies bovenaan het scherm.
      In Windows 7 SP1: Klik op Start > Configuratiescherm en klik daarna op Een programma verwijderen of op Programma’s en functies;
    5. Selecteer Bluebeam Revu en klik op Verwijderen;
    6. Volg de instructies op het scherm om de software te verwijderen.
  2. Download en installeer Revu eXtreme:
    1. Download en installeer de softwareversie op uw licentiecertificaat.
    2. Zoek het installatieprogramma en dubbelklik hierop. Volg de instructies op het scherm.
    3. Kopieer en plak het serienummer en de productcode op uw licentiecertificaat in de juiste velden in het dialoogvenster Registratie;
    4. Klik op Registreren.
      Als het registreren nog steeds niet lukt, neem dan contact op met Licenties en registratie met een volledige beschrijving van het probleem en de serienummer en de productcode die u probeert in te voeren.