Offline toegang tot uw Revu 21-abonnement

• Revu 21

Met een Revu 21-abonnement kunt u tijdelijk offline werken als uw verbinding wegvalt of als u werkt op een locatie zonder internet.

Verificatiefoutmelding

Na 14 opeenvolgende dagen van offline gebruik krijgt u het volgende bericht te zien wanneer u Revu opstart:

Verificatiebericht Revu 21

Uw abonnementsaccount opnieuw verifiëren

Om weer volledige toegang tot uw Revu 21-abonnement te krijgen:

1. Maak op uw apparaat opnieuw verbinding met het internet.
    Om opnieuw te verifiëren, moet u verbinding maken met het internet op dezelfde desktop of laptop waarop Revu offline is gebruikt.
  2. Open Revu.
  3. Selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek van de menubalk.
    Aanmelden bij Revu 21
  4. Voer uw BBID-inloggegevens in het dialoogvenster Aanmelden in.
  5. Selecteer Aanmelden.

Uw BBID-account wordt nu opnieuw geverifieerd en u krijgt nogmaals 14 dagen offline toegang tot uw Revu 21-abonnement.