Kan niet aanmelden met BBID | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Met een Revu 21-abonnement hebt u nu toegang tot Revu, Studio en Bluebeam Cloud met één Bluebeam ID (BBID). Om met pdf’s in Revu 21 te werken, moet u zich eerst aanmelden. In dit artikel wordt beschreven hoe u verschillende problemen met het aanmeldingsproces voor Revu 21 en Studio kunt oplossen.

Probleem

U krijgt een van de volgende berichten te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij Revu 21 of Studio:

"Kan niet aanmelden."

kan niet aanmelden

‘Sorry, deze combinatie van e-mailadres en wachtwoord klopt niet.’

sorry, deze combinatie klopt niet

Oorzaken

Deze berichten kunnen om de volgende redenen worden weergegeven:

Oplossingen

Wilt u uw Revu 21-abonnement activeren?

Om toegang te krijgen tot Revu 21, moet u als eindgebruiker zijn toegewezen aan een abonnement (Basics, Core of Complete), of moet u alleen-lezentoegang hebben. Nadat u bent uitgenodigd, ontvangt u een e-mail om uw BBID aan te maken en te bevestigen. Klik hier voor meer informatie over onboarding.

Als u nooit een e-mailuitnodiging voor Revu 21 hebt ontvangen, neem dan contact op met de licentiebeheerder (de bedrijfsbeheerder). Als u bedrijfsbeheerder bent en Revu 21 hebt gekocht of geüpgraded, maar geen onboarding-e-mails hebt ontvangen, dien dan een ticket in bij de technische ondersteuning van Bluebeam.

Wachtwoord vergeten?

Als u al een BBID-account hebt aangemaakt, controleer dan of u het juiste wachtwoord invoert. Als u uw wachtwoord bent vergeten en dit opnieuw wilt instellen, lees dan dit artikel of volg de onderstaande instructies om in te loggen:

1. Selecteer Hulp nodig bij het aanmelden? onderaan het inlogscherm van BBID.
  2. Selecteer Wachtwoord vergeten?
  3. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan uw BBID-account en selecteer Resetinstructies sturen.
  4. Kijk in uw mailbox voor instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en probeer in te loggen met uw nieuwe wachtwoord.

Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Bent u uitgenodigd voor een Studio-project/-sessie en kunt u niet inloggen?

Als u bent uitgenodigd voor een Studio-project/-sessie, herkent het systeem het e-mailadres dat in de uitnodigingsmail is gebruikt. Maar om deel te kunnen nemen aan het project of de sessie, moet u eerst een BBID-account aanmaken voor dit e-mailadres.

Zie Hoe maak ik een nieuwe Bluebeam ID (BBID) aan? voor hulp bij het maken van een account.

Bent u uw BBID-e-mailadres vergeten?

Wanneer u uw Bluebeam-ID invoert, zou u het volgende inlogscherm moeten zien als dit het juiste e-mailadres is voor uw account:

scherm juist e-mailadres

Als u (of uw wachtwoordbeheerder) een e-mailadres invult dat verkeerd is gespeld of niet klopt, ziet u een ander inlogscherm:

scherm onjuist e-mailadres

Als u een verkeerd gespeld of onjuist e-mailadres invoert, mislukt de inlogpoging. Als u een wachtwoordreset aanvraagt met hetzelfde adres, verstuurt de server geen e-mail.

Zorg ervoor dat u uw e-mailadres correct hebt gespeld of zoek de oorspronkelijke verificatiemail voor uw Bluebeam-account om erachter te komen wat het juiste BBID is.

Als u het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw BBID niet kunt terugvinden, neem dan per e-mail contact op met de technische support van Bluebeam.

Problemen oplossen

Revu 21

Studio

Problemen met het aanmelden bij Revu 21 en/of Studio? Dit artikel behandelt alle mogelijke oorzaken en oplossingen om weer toegang te krijgen tot uw account.