Fout: "Optical Character Recognition (OCR) software van Revu moet worden geïnstalleerd" | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete

Probleem

Als u in Revu werkt, verschijnt een van de volgende foutberichten:

• De Optical Character Recognition (OCR) software van Revu moet worden geïnstalleerd om documenten te scannen op tekst.
  • De Optical Character Recognition (OCR) software van Revu moet zijn geïnstalleerd om teksttags te selecteren in bepaalde documenten. Wilt u doorgaan?

Oorzaak

U probeert waarschijnlijk een hulpmiddel te gebruiken dat Optical Character Recognition (OCR) vereist, maar OCR is niet geïnstalleerd op uw apparaat. Dit is van invloed op hulpmiddelen zoals OCR, AutoMark, Sets, en Batch Link.

Als u een foutbericht ziet, kan het zijn dat:

• De OCR-software werd samen met Revu op uw apparaat geïnstalleerd, en later weer verwijderd.
  • Uw IT-beheerder heeft de OCR MSI niet geïnstalleerd toen Revu op uw apparaat werd geïnstalleerd. Meer informatie over de implementatie.

Oplossing

U kunt het OCR MSI bestand downloaden door de onderstaande stappen te volgen:

1. Sluit Revu.
  2. Download het OCR MSI bestand.
  3. Gebruik de instructies uit de Installatiehandleiding voor Bluebeam Revu 21 om OCR te installeren.
  4. Wacht tot de installatie is voltooid. Het dialoogvenster verdwijnt zodra het bestand is geïnstalleerd.
  5. Open Revu zodra het installatievenster verdwijnt.
  6. Gebruik hetzelfde hulpmiddel als toen u de fout zag.

Neem contact met ons op voor extra hulp als de fout aanhoudt.

Problemen oplossen

Foutbericht

Systeem en omgeving

De volgende foutberichten worden weergegeven als u werkt in Revu: “De Optical Character Recognition (OCR) software van Revu moet worden geïnstalleerd om documenten te scannen op tekst.” Lees hier waarom dit gebeurt en hoe u dit probleem kunt oplossen.