Bestanden kunnen niet worden geüpload of gedownload in Studio omdat de computerklok niet klopt | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete

Samenvatting

Bestanden worden in een Studio-sessie of -project niet geüpload of gedownload, of het volgende bericht verschijnt: ‘Uw systeemklok is niet op de juiste tijd ingesteld. Werk uw systeemklok bij en probeer het opnieuw.’

Probleem

Als de klok op uw computer niet goed staat en meer dan een kwartier verschilt van de klok op de Studio-server, worden documenten in een Studio-sessie of -project niet geüpload of gedownload.

Fouten in Studio-sessies

Uploadfout

Een mislukte upload resulteert in de foutmelding ‘Wachten op upload’, die achter de bestandsnaam verschijnt.

Downloadfout

Bij een mislukte download worden zowel de bestandsnaam als de melding ‘Download mislukt’ in rode tekst weergegeven.

Fouten in Studio-projecten

Een bestand uploaden

Wanneer u een bestand probeert te uploaden naar een Studio-project, mislukt de upload zonder dat er een foutmelding wordt weergegeven.

Downloadfout

Wanneer u probeert een bestand van een Studio-project te downloaden, verschijnt de volgende foutmelding: ‘Uw systeemklok is niet correct ingesteld. Werk uw systeemklok bij en probeer opnieuw.

Oplossing

De oplossing is om de tijd op uw computer aan te passen en vervolgens te proberen de bestanden opnieuw te downloaden of te uploaden. Volg de door Microsoft verstrekte stappen om de tijd in te stellen. Zodra u de tijd heeft aangepast, gaat u terug naar Revu.

Problemen oplossen

Revu 2017 & ouder

Foutbericht

Studio

Systeem en omgeving

Als de klok op uw computer niet goed staat en meer dan een kwartier verschilt van de klok op de Studio-server, worden documenten in een Studio-sessie of -project niet geüpload of gedownload. Lees hoe u dit probleem kunt oplossen.