Markeringen overdragen met Batch Slip Sheet | Revu 21

• Complete

In Complete automatiseert Tussenpapier batch het kopieerproces van markeringen naar meerdere pagina’s en pdf’s. Bekijk voor meer algemene informatie over deze functie onze Tussenpapier batch-tutorial.

Voer Tussenpapier batch uit

Volg deze stappen om markeringen van de ene pdf naar de andere te kopiëren:

1. Open Revu.
    De pdf’s in kwestie hoeven niet geopend te zijn in Revu om Tussenpapier batch uit te voeren. Maar als u de pdf’s open hebt staan, kunt u wel controleren of de markeringen goed zijn overgezet.
  2. Ga naar Batch > Tussenpapier.
  3. In het dialoogvenster Tussenpapier batch:
    1. Voeg de doel-pdf(‘s) toe onder Huidige bestanden.
    2. Voeg de pdf(‘s) met markeringen toe onder Gereviseerde bestanden.

Dialoogvenster Tussenpapier batch

4. Selecteer onder Pagina’s vergelijken op hoe u de pagina(‘s) die markeringen nodig heeft/hebben wilt identificeren.
    Vervolgkeuzemenu Pagina's vergelijken op

Als de doel-pdf een ander aantal pagina’s heeft dan het bronbestand, kunt u het verschil omzeilen door Paginalabel of Paginaregio te selecteren.
  5. Selecteer Pagina’s vergelijken.
  6. Het dialoogvenster toont de overeenkomende pagina’s en u kunt de optie inschakelen om niet-overeenkomende pagina’s te bekijken.
    Overeenkomende versus niet-overeenkomende pagina's
  7. Selecteer onder Opties in de vervolgkeuzelijst Huidige pagina’s vervangen door gereviseerde pagina’s.
  8. Deselecteer Markeringen van huidige pagina’s naar gereviseerde pagina’s kopiëren.
    Tussenpapier batch-opties
  9. Selecteer OK.
  10. Hierna ziet u opties voor eventuele niet-overeenkomende pagina’s. Als u geen niet-overeenkomende pagina’s wilt extraheren, klik dan op Overslaan.
    Opties voor niet-overeenkomende pagina's
  11. U ontvangt dan een batchsamenvatting en u kunt een gedetailleerd rapport opslaan op uw computer.
    Batchsamenvattingsrapport
  12. Selecteer OK om het rapport op te slaan en/of het Tussenpapier batch-proces uit te voeren.

Uw markeringen van de gereviseerde pagina’s verschijnen nu in de huidige versie. Als u markeringen handmatig naar niet-overeenkomende pagina’s moet overbrengen, raadpleegt u Markeringen overdragen naar een ander document voor meer gedetailleerde stappen.

How-to

Dit artikel is van toepassing op:

• Complete

Markering

PDF-beheer

Tekeningenbeheer

Leer hoe u markeringen van het ene document naar het andere kunt kopiëren met Tussenpapier batch in Complete.