Geïnstalleerde lettertypes verschijnen niet in Revu | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu? [EN]

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete

Probleem

Een lettertype dat niet op uw computer is geïnstalleerd, verschijnt ook niet in Revu.

Oorzaken

Het type lettertype is niet compatibel met Revu

Revu ondersteunt TrueType (.ttf) en OpenType (.otf) lettertypen; alle eventuele andere lettertypen zijn niet compatibel.

Het lettertypebestand is niet op de goede locatie opgeslagen

Revu gebruikt lettertypes die zijn opgeslagen in de volgende map: %SystemRoot%\fonts. Als een lettertype niet in Revu verschijnt, is het mogelijk niet opgeslagen op de juiste locatie.

Oplossing

Sla het lettertypebestand op de juiste locatie op

Probeer deze oplossing nadat u hebt bevestigd dat het lettertype TrueType of OpenType is. U hebt mogelijk beheerdersrechten nodig op uw computer om deze stappen uit te voeren.

1. Sluit Revu.
  2. Open de locatie van het lettertypebestand in Verkenner.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Installeren voor alle gebruikers.
    Daardoor wordt het lettertypebestand in de juiste map opgeslagen.
  4. Open Revu.

Het lettertype zou nu moeten verschijnen in de Lettertypebalk.

Problemen oplossen

Revu 21

Compatibiliteit

Systeem en omgeving

Als een op uw computer geïnstalleerd lettertype niet als optie verschijnt in Revu 21, beschrijft dit artikel hoe u dit probleem kunt oplossen.