Menubalk ontbreekt | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Probleem

De menubalk verschijnt niet langer bovenaan het Revu-venster. De menubalk is het gemarkeerde deel dat hieronder wordt getoond.

Menubalk in de Revu interface

Oplossing

Druk op F9 terwijl het Revu-venster actief is. Dit is de snelkoppeling voor het verbergen en tonen van de menubalk.

Als u een laptop of toetsenbord zonder cijfers hebt, houd dan Fn ingedrukt terwijl u op F9 drukt.

Veel laptops en kleinere toetsenborden gebruiken de functierij voor snelkoppelingen (bijv. helderheid, volume, etc.) Als u de toets Fn ingedrukt houdt, wisselt u naar de standaard functies of snelkoppelingen, afhankelijk van de fabrikant of uw instellingen.

Problemen oplossen

Revu 21

Interface & Navigatie

Als de menubalk in Revu 21 niet langer bovenaan het venster van Revu verschijnt, vindt u in dit artikel manieren om dit op te lossen.