Sessie-documenten overzetten tussen Studio-serverregio’s | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Core
  • Complete

Om uw Studio-sessiegegevens van de ene Studio-server naar de andere te verplaatsen, moet u al uw sessiebestanden downloaden en naar de nieuwe server uploaden. Als uw sessies bijvoorbeeld worden gehost op Studio US en u wilt uw gegevens migreren naar Studio AU, moet u eerst uw bestanden downloaden en een back-up maken, een Bluebeam-ID (BBID) aanmaken op de Australische server en vervolgens uw bestanden uploaden naar de nieuwe server.

Markeringen die van de ene naar de andere Studio-sessie zijn verplaatst, worden vergrendeld zodra ze naar een nieuwe sessie zijn geüpload.

Uw Studio-gegevens downloaden en er een back-up van maken

Om uw sessiebestanden te downloaden en er een back-up van te maken, moet u de sessie eerst beëindigen. Alleen hosts en gebruikers met de machtiging volledige controle kunnen een sessie beëindigen.

Een sessie beëindigen:

1. Ga naar de sessie en controleer of er niemand anders actief is.
  2. Selecteer in het menu <Sessienaam en -id> Sessie beëindigen.
  3. Om markeringen van specifieke deelnemers toe te voegen, selecteert u de gewenste namen in de lijst Markeringen toevoegen. Markeringen in een sessiedocument kunnen niet meer worden gewijzigd zodra ze naar een nieuwe sessie zijn geüpload.
  4. Klik op Opslaan in map om de sessiedocumenten in een zelfgekozen map op te slaan en de originele bestanden tegen overschrijving te beschermen.
    Als u de standaardlocatie van de map wilt wijzigen, klikt u op en gaat u naar de gewenste map. U kunt ook Sessie-submap selecteren om een submap met de naam van de sessie aan te maken op de opgegeven locatie.
  5. Selecteer Na voltooien bestanden sluiten om automatisch alle sessiebestanden te sluiten die momenteel open zijn in Revu.
    Als u een rapport voor de sessie wilt genereren, selecteert u Rapport genereren. Zie voor meer informatie over sessierapporttypes en -instellingen Een sessierapport genereren.
  6. Klik op OK om de sessie te beëindigen.

De sessie en alle bijbehorende bestanden worden van de Studio-server verwijderd zodra de sessie is beëindigd. Als u sessiedocumenten wilt herstellen, moet u eerst (binnen 120 dagen) de sessie heractiveren en vervolgens de gewenste sessiedocumenten herstellen.

Uw Studio-gegevens naar een nieuwe server uploaden

Voordat u uw Studio-gegevens naar een nieuwe server uploadt, moet u ervoor zorgen dat u een BBID heeft die aan die Studio-regio is gekoppeld. Houd er rekening mee dat alle pdf’s die markeringen van de vorige sessie bevatten, worden vergrendeld. U kunt nog wel nieuwe markeringen aan het document toevoegen, maar de bestaande markeringen uit de vorige sessie kunt u niet meer wijzigen.

Zodra u zich heeft aangemeld bij de gewenste Studio-server doet u het volgende:

1. Klik op het -symbool en vervolgens op Nieuwe sessie.
  2. Klik onder Documenten op Toevoegen. Ga naar de maplocatie met uw sessiedocumenten en selecteer de gewenste documenten.
  3. Configureer uw Sessie-instellingen en selecteer vervolgens OK.

Er wordt een nieuwe sessie geopend met de gewenste documenten. Nodig gebruikers uit voor de sessie om te beginnen met samenwerken.

Problemen oplossen

Studio

Om uw Studio-sessiegegevens van de ene Studio-server naar de andere te verplaatsen, moet u al uw sessiebestanden downloaden en weer naar de nieuwe server uploaden. Als uw sessies bijvoorbeeld worden gehost op Studio US en u wilt uw gegevens overzetten naar Studio AU, moet u eerst uw bestanden downloaden en er een back-up van maken, een Studio-account aanmaken op de nieuwe server en vervolgens uw bestanden weer uploaden naar de nieuwe server.