Bluebeam PDF printer wordt niet geïnstalleerd

• Core
  • Complete
De invoegtoepassing Bluebeam PDF-printer is zichtbaar voor alle abonnees, maar is alleen actief voor Bluebeam Core- en Bluebeam Complete-abonnees.

Probleem

• Er kunnen geen PDF-bestanden worden aangemaakt.
  • De Bluebeam PDF-printer bestaat na installatie niet in de Administrator.
  • Pogingen om de printer opnieuw te installeren, mislukken.

Oplossing

Hier zijn twee mogelijke oplossingen voor:

Start de Poortmonitor opnieuw op

Start de Poortmonitor opnieuw op en installeer de printer opnieuw.

1. Op uw Windows-computer klikt u op Start en voert u Bluebeam Administrator 21 in.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Bluebeam Administrator 21 en selecteer Uitvoeren als beheerder.
  3. Klik op het tabblad Printer.
  4. Als het veld Naam van de printer leeg is, klikt u op Printer opnieuw installeren.
  5. Klik op Opnieuw opstarten.

Probeer nogmaals om de Bluebeam PDF-printer te gebruiken.

Gebruik een Windows-beheerdersaccount om de printer opnieuw te installeren

Voor deze procedure is een Windows-beheerdersaccount vereist. Als uw Windows-account geen beheerdersaccount is, hebt u geen toestemming om de printer opnieuw te installeren en moet u uw IT-beheerder vragen dat te doen.

1. Meld u af bij Windows en meld u aan met het lokale beheerdersaccount.
  2. Start Bluebeam Administrator 21.
  3. Klik op het tabblad Printer.
  4. Klik op Printer opnieuw installeren.

Probeer nogmaals om de Bluebeam PDF-printer te gebruiken.