Een inhoudsopgave maken | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu? [Engels]

• Basics
  • Core
  • Complete

Revu kan een interactieve inhoudsopgave in een document maken. Als de PDF al bladwijzers bevat, hoeft u alleen de bladwijzers te exporteren en de geëxporteerde bladwijzers vervolgens in te voegen aan het begin van de oorspronkelijke PDF.

Een inhoudsopgave maken

1. Open een PDF in Revu.
  2. Gebruik de functie Bladwijzers exporteren om een nieuwe PDF te maken die een lijst van bestaande bladwijzers als hyperlinks bevat:
      1. Ga naar Venster > Panelen Bladwijzers  (Alt+B).
      2. In de werkbalk van het paneel Bladwijzers selecteert u Bladwijzers > Bladwijzers exporteren.

3. In het dialoogvenster Bladwijzers exporteren moet Na aanmaken bestand openen geselecteerd zijn.
      4. Klik op Opslaan. Er wordt automatisch een nieuwe PDF geopend met een lijst van bladwijzers uit het oorspronkelijke bestand als hyperlinks.
  3. Gebruik de functie Pagina’s invoegen om de geëxporteerde bladwijzers in te voegen aan het begin van de oorspronkelijke PDF:
    1. Open de oorspronkelijke PDF weer en ga naar Document > Invoegen > Pagina’s uit document (Ctrl+Shift+I).
    2. Klik in het dialoogvenster Pagina’s invoegen op Toevoegen, selecteer het geëxporteerde bestand (opgeslagen als Oorspronkelijke bestandsnaam_Bladwijzers.pdf) en klik op Openen.
      U kunt ook op Open bestanden toevoegen klikken en alle documenten uit de lijst verwijderen behalve de geëxporteerde bladwijzers.
  4. Klik in het gedeelte Naar van het dialoogvenster Pagina’s invoegen op het vervolgkeuzemenu en selecteer Voor.
  5. Selecteer Eerste pagina.
  6. Klik op OK.

Als er geen bladwijzers zijn

Als de oorspronkelijke PDF doorzoekbare tekst bevat, dan kunt u AutoMark gebruiken om automatisch bladwijzers te maken. U kunt ook handmatig bladwijzers toevoegen.

Alleen Bluebeam Core- en Bluebeam Complete-abonnees kunnen automatisch bladwijzers en paginalabels maken vanuit PDF-inhoud.

How-to

PDF-beheer

Revu 21

Learn how to create a table of contents for your PDFs in Revu 21.