Fout: ‘SharePoint-document wordt niet gedownload (het gespecificeerde pad, de bestandsnaam of beide zijn te lang)…’ | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete
Hoewel SharePoint een hogere tekenlimiet voor bestandspaden toestaat, is Revu niet compatibel met bestandspaden van meer dan 260 tekens.

Probleem

Als u probeert een SharePoint-bestand te openen in Bluebeam Revu, verschijnt het volgende bericht:

Downloaden van SharePoint-document mislukt. (Het opgegeven pad, de opgegeven bestandsnaam of beide zijn te lang. De volledig bestandsnaam moet uit minder dan 260 tekens bestaan, en de mapnaam uit minder dan 248 tekens).

Oorzaak

Revu ondersteunt momenteel een limiet van 260 tekens voor bestandspaden. Dit is het pad van de map plus de bestandsnaam. Wanneer u een door SharePoint gehoste pdf opent in Revu, wordt het bestand gekopieerd naar de map ‘SharePoint Drafts’ op uw pc. Voordat Revu het pad van de map waar het document zich bevindt zoekt, wordt de volgende map eerst gecontroleerd:

C:Users\{your-username}\Documents\SharePoint Drafts

Als het mappad en de bestandsnaam voor uw document langer zijn dan 260 tekens, ontvangt u een foutmelding. Meer informatie over sitenamen, mapnamen en bestandsnamen in SharePoint vindt u op de site van Microsoft.

Oplossing

Zorg dat uw volledige bestandspad niet langer is dan 260 tekens:

• Verkort de bestandsnaam.
  • Verkort het pad van de map.
  • Verplaats het bestand naar een map die zich hoger in de mapstructuur bevindt.