Verwijderde Studio-sessiedocumenten terugzetten | Revu 21

• Core
  • Complete
Met een Basics-abonnement kunt u geen Studio-sessies aanmaken of hosten. Hiervoor heeft u een geactiveerd Core- of Complete-abonnement nodig.

Een sessiehost kan verwijderde sessiedocumenten herstellen vanuit het Studioportaal. De sessie moet actief zijn om pdf’s te kunnen herstellen. Zie dit artikel als u inactieve of beëindigde sessies moet heractiveren. Klik hier om te lezen hoe u een verwijderd Studio-project of bestand kunt herstellen.

Verwijderde Sessiedocumenten terugzetten

1. Meld u af bij Studio.
  2. Ga naar studio.bluebeam.com.
  3. Meld u aan met uw Bluebeam-ID (BBID).
Als u Studio Prime gebruikt, moet u overschakelen naar de klassieke modus voordat u verdergaat. Selecteer hiervoor het e-mailadres in de rechterbovenhoek van het Prime Portal. Klik in het vervolgkeuzemenu op Klassieke modus.
  1. Selecteer in Mijn sessies de sessie met het document dat u wilt herstellen.
  2. Zoek op het tabblad Documenten naar de naam of het document-ID van het bestand dat u wilt herstellen.
  3. In de kolom Status wordt het document weergegeven als Active (Actief) of Deleted (Verwijderd). Selecteer de naam van uw verwijderde document.
  4. Selecteer Recover (Herstellen). De status van het document verandert in Active (Actief).
  5. Open Revu en meld u aan bij Studio.

Uw teruggezette document is nu actief en verschijnt onder Documenten in uw sessie.

How-to

Studio

Revu 21

In Revu 21 kunnen Sessiehosts met een Core- of Complete-abonnement verwijderde Sessiedocumenten herstellen vanuit het Studioportaal.