Hoe gebruik ik de SharePoint-integratie? | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Revu 21 introduceert een SharePoint-integratie waarmee pdf’s vanuit uw SharePoint-bibliotheek in Revu kunnen worden geopend. Deze integratie is beschikbaar in elke moderne webbrowser. Zodra u de SharePoint-integratie in uw omgeving hebt geïnstalleerd, kunt u uw pdf-bestanden uitchecken, bewerken en inchecken, en dat allemaal binnen Revu.

SharePoint-documenten openen in Revu vanuit een browser

Voer de volgende stappen uit wanneer de integratie-app voor SharePoint in uw SharePoint-omgeving is geïnstalleerd:

1. Open uw SharePoint-site in een webbrowser.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een bestandsnaam of selecteer de drie stipjes naast de bestandsnaam en klik op Openen in Revu.
  3. Er verschijnt een pop-up venster met de vraag of u SharePoint voortaan wilt toestaan om bestanden in Revu te openen. Vink het vakje Altijd toestaan aan en selecteer vervolgens Revu openen.
    U ontvangt een fout als u probeert een bestand te openen dat geen PDF is.

Uw pdf wordt geopend in Revu. Om een lijst met onlangs geopende bestanden te zien, opent u de map Recente bestanden in het tabblad Bestandstoegang .

Om bestanden uit te checken vanuit SharePoint en te beginnen met bewerken, selecteert u op het slotpictogram in het tabblad Document en klikt u op Uitchecken. U kunt het bestand weer inchecken bij SharePoint door Inchecken te selecteren in hetzelfde menu.

SharePoint-documenten openen vanuit de werkbalk Documentbeheer

Zodra u een bestand hebt geopend via de optie ‘Openen in Revu’ in SharePoint, onthoudt Revu uw SharePoint-inloggegevens. U kunt dan de werkbalk Documentbeheer gebruiken om uw SharePoint-bestanden te openen zonder Revu te verlaten.

Om de werkbalk in te schakelen in Revu, gaat u naar Gereedschap > Werkbalk > Documentbeheer. De werkbalk zou al verbonden moeten zijn met SharePoint Online. Selecteer Bestand openen (DMS) om te beginnen met bladeren op uw SharePoint-server.

Integraties & Plug-ins

De SharePoint-integratie gebruiken met Revu 20.1 en hoger.