De pagina wordt blauw bij het uitvoeren van een meting | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu ?

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete

Probleem

De tekening wordt blauw gemarkeerd als u probeert een meting uit te voeren.

Oorzaak

Het document bevat ten minste een viewport die de schaal en de meeteenheden definieert.

Oplossing

U kunt de ongewenste viewport verwijderen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Open het paneel Afmetingen (Alt+U) en breidt het vervolgkeuzemenu Viewports uit.
  2. Selecteer in de lijst Viewports de viewport die u wilt verwijderen.
  3. Selecteer het pictogram Alle viewports wissen.
    1. Selecteer Alles wissen van pagina om de gemarkeerde viewport van de huidige pagina te verwijderen.
    2. Selecteer Alles wissen van document om viewports uit het hele document te verwijderen.