Het hulpmiddel Pen tekent gebroken of onregelmatige lijnen bij gebruik met een Surface Pen | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete

Probleem

Het hulpmiddel Pen tekent gebroken of onregelmatige lijnen bij gebruik met een Surface Pen.

Oorzaak

Dit gebeurt wanneer het toewijzingsinterval van de pen niet juist is ingesteld.

Oplossing

Stel de juiste tabletvoorkeuren in Revu in.

1. Ga naar Revu > Voorkeuren (Ctrl+K).
  2. Selecteer in de zijbalk Voorkeuren Venster.
  3. Selecteer het tabblad Tablet .
  4. Stel het toewijzingsinterval van de pen in op 300-600 ms.
  5. Ga naar Aanraakinvoer en selecteer Alle functies.
  6. Selecteer OK.

Gebruik het hulpmiddel Pen nogmaals om te controleren of het probleem is opgelost. Als het probleem aanhoudt, probeer dan het toewijzingsinterval van de pen opnieuw in te stellen.

Problemen oplossen

Revu 21

Markering

Tekent het hulpmiddel Pen in Revu 21 gebroken of onregelmatige lijnen bij gebruik met een Microsoft Surface Pen? Zo kunt u dit probleem oplossen.