Meerdere meetwaarden weergeven voor een markering | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu? [EN]

• Basics
  • Core
  • Complete

Revu kan meerdere meetwaarden binnen een metingsmarkering weergeven, waardoor redundantie tijdens take-offs vermeden wordt. In plaats van afzonderlijke metingen op te nemen voor oppervlakte en omtrek, kunt u een oppervlaktemeting opnemen die ook een omtrekmeting weergeeft.

1. Zorg er zoals bij iedere meting voor dat u het document eerst kalibreert.
  2. Ga naar Gereedschap > Meten > Oppervlakte (Shift+Alt+A).
  3. Neem uw meting op.
    Als er voor uw document geen schaal is ingesteld, verschijnt er een venster waarin u uw schaal kunt instellen.
  4. Selecteer uw meting en kies vervolgens Bijschrift weergeven uit het vervolgkeuzemenu in de werkbalk Eigenschappen. Selecteer de meetwaarden die u wilt weergeven.
    Het bijschrift van de meting wordt boven de markering weergegeven. Het bijschrift kan worden verplaatst door de Shift-toets ingedrukt te houden en het bijschrift naar een beter zichtbare plaats te slepen.

How-to

Meting

Interface & Navigatie

Revu kan meerdere meetwaarden binnen een metingsmarkering weergeven, waardoor redundantie tijdens take-offs vermeden wordt.