Tips ter verbetering van de prestaties | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu ?

• Basics
  • Core
  • Complete

Problemen

• Documenten worden langzaam gerenderd en ververst bij inzoomen en navigeren.
  • Het openen van documenten duurt langer dan gebruikelijk.
  • Het programma reageert niet goed.
  • De interface reageert te langzaam op de invoer.

Oplossingen

1. De renderingengine aanpassen in Revu

Revu kent meerdere opties voor de renderingengine. Hardware rendering werkt over het algemeen het beste, vooral als u specifieke grafische kaarten hebt. Zo gaat u aan de slag:

1. Ga naar Revu > Voorkeuren (Ctrl+K).
  2. Selecteer links Geavanceerd. Controleer of u het tabblad 2D-rendering geopend hebt.
  3. Selecteer Hardware in de vervolgkeuzelijst Engine voor rendering en klik op OK.
Als u problemen ondervindt met hardware rendering, kunt u proberen te wisselen naar Software .

2. De renderingmodus aanpassen in Revu

De rendermodus Wachten tot voltooiing schakelt gedeeltelijk opnieuw tekenen van de weergave uit. Het venster wordt niet bijgewerkt tot de volledige pagina weergegeven kan worden. Hierdoor wordt de totale tijd voor het opnieuw tekenen van de PDF verkort, vooral in het geval van 4K-schermen.

1. Ga naar Revu > Voorkeuren (Ctrl+K).
  2. Selecteer links Geavanceerd. Controleer of u het tabblad 2D-rendering geopend hebt.
  3. Selecteer Wachten tot voltooiing in het vervolgkeuzemenu Rendermodus en selecteer OK.

3. De energie-instellingen in Windows wijzigen

Agressieve stroombesparingsinstellingen doen concessies op het gebied van weergaveprestaties om het stroomverbruik te verminderen en de batterijduur te verlengen. Dit is zowel op laptops als op desktops van toepassing.

1. Selecteer Start, typ energiebeheerschema en selecteer Een energiebeheerschema kiezen.
  2. Selecteer de instelling Hoge prestaties of Maximale prestaties.
Als u een laptop gebruikt, zal deze verandering uw batterijtijd verkorten. Mogelijk wilt u de originele instellingen terugzetten als hierdoor uw prestaties in Revu niet worden bijgewerkt.

4. Werk de Microsoft® Visual C++ Redistributable bij:

Installeer de nieuwste versie van de Microsoft Visual C++ Redistributable. Deze updates verbeteren de renderingprestaties voor grote afbeeldingen en scans in Revu.

5. Update het Microsoft .NET Framework

Installeer de nieuwste versie van Microsoft .NET Framework waar uw PC mee kan werken. Daarvoor moet u weten welke versie van Windows u gebruikt. Zoek vervolgens de nieuwste versie van .NET die uw Windows-versie ondersteunt.

Sla uw werk op en sluit alle programma’s voordat u begint met de installatie. Windows moet vaak opnieuw worden opgestart als de installatie is voltooid en u moet zelfs opnieuw opstarten als u dit niet gevraagd wordt.
Zodra de installatie van .NET is voltooid, zullen documenten sneller openen en zijn de algemene prestaties en responsiviteit van het programma verbeterd.
Het duurt enkele minuten voordat de installatie van .NET Framework is voltooid.

Neem contact op met technische ondersteuning

Als geen van de voornoemde stappen de prestaties verbetert, neem dan contact op met het ondersteuningsteam zodat we u kunnen helpen het probleem te vinden. U vindt het snelst een oplossing door Revu te openen en op Help > Een probleem melden te klikken. Hierdoor worden de logbestanden en instellingen van Revu toegevoegd aan een nieuw e-mailbericht.

Voeg een gedetailleerde beschrijving van het probleem toe dat u ondervindt, voeg relevante voorbeeldbestanden toe en beantwoord de onderstaande vragen. Hierdoor kunnen we de oorzaak sneller achterhalen.

• Hoeveel RAM heeft deze computer?
  • Opent u de bestanden lokaal of vanuit een netwerk?
  • Hebt u meerdere monitors?
  • Gebruikt u een monitor met hoge resolutie, zoals een 4K display?

Revu 21

Prestaties