Uw Bluebeam ID-accountgegevens (BBID) bijwerken | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Wachtwoord vergeten?

Als u zich niet kunt aanmelden bij Revu 21 omdat u uw wachtwoord bent vergeten, volg dan de onderstaande stappen:

1. Selecteer Aanmelden in Revu.
  2. Selecteer uw regio in het vervolgkeuzemenu.
  3. Voer het e-mailadres van uw Bluebeam ID (BBID) in en selecteer Volgende.
    Aanmelden met BBID
  4. Selecteer Hulp nodig bij het aanmelden? onderaan het inlogscherm.
    Hulp nodig bij het aanmelden
  5. Voer nogmaals uw e-mailadres in en selecteer Resetinstructies sturen.
  6. U ontvangt een e-mail om uw wachtwoord te resetten.
    Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.
  7. Ga in uw inbox naar de e-mail voor het opnieuw instellen van uw Bluebeam-wachtwoord en selecteer Mijn wachtwoord opnieuw instellen.
  8. Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken, zoals !@#$%^&*. Selecteer vervolgens Wachtwoord bijwerken.
    Uw wachtwoord opnieuw instellen

Geen e-mail voor wachtwoordherstel ontvangen?

Wanneer u inlogt in Revu 21, zou u het volgende dialoogvenster moeten zien om uw BBID opnieuw in te voeren als u het juiste e-mailadres gebruikt:

Juiste BBID e-mailadres

Als u een verkeerd gespeld of ongeldig e-mailadres invoert, wordt u niet gevraagd om uw BBID opnieuw in te voeren:

Als u een onjuist e-mailadres invoert, mislukt de inlogpoging. Als u een wachtwoordreset aanvraagt met hetzelfde adres, verstuurt de server geen e-mail.

Controleer in dat geval of u uw e-mailadres correct hebt gespeld of zoek de oorspronkelijke verificatiemail voor uw Studio-account om erachter te komen wat het juiste BBID is. Als u niet meer weet welk e-mailadres is gekoppeld aan uw BBID, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Bluebeam.

Wilt u het e-mailadres of wachtwoord van uw BBID wijzigen?

Als u uw inloggegevens niet bent vergeten, maar het e-mailadres of wachtwoord wilt wijzigen dat aan uw account is gekoppeld, volg dan de onderstaande stappen:

Het e-mailadres van uw BBID wijzigen

Om het e-mailadres van uw BBID te wijzigen:

1. Sla werk op en meld af bij alle exemplaren van Revu, Studio en Bluebeam Cloud met inbegrip van exemplaren op andere apparaten. Zo ontstaan er geen communicatiefouten.
  2. Ga naar uw Studio server accountpagina:
  3. Voer het e-mailadres van uw BBID in en selecteer Volgende.
  4. Voer uw e-mailadres opnieuw in en selecteer Volgende. Hierdoor kan Revu uw account verifiëren.
  5. Voer uw BBID wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
  6. Onder E-mailadres selecteert u Wijzigen. Voer een nieuw e-mailadres in en selecteer Opslaan. U ontvangt een e-mail met een link om uw nieuwe e-mailadres te bevestigen.
  7. Ga naar uw Postvak IN, open de bevestigingsmail en selecteer Mijn Bluebeam ID wijzigen.
    Als u geen e-mail hebt ontvangen, controleert u uw map Ongewenste e-mail of neemt u contact op met uw netwerkbeheerder om ervoor te zorgen dat e-mails van do-not-reply@bluebeamops.com niet worden geblokkeerd.

Uw BBID e-mailadres is bijgewerkt en kan nu worden gebruikt voor toegang tot Revu, Studio en Bluebeam Cloud.

Uw BBID wachtwoord wijzigen

U kunt uw BBID wachtwoord altijd wijzigen vanuit ons webportaal. Hiervoor doet u het volgende:

1. Sla werk op en meld af bij alle exemplaren van Revu, Studio en Bluebeam Cloud met inbegrip van exemplaren op andere apparaten. Zo ontstaan er geen communicatiefouten.
  2. Ga naar uw Studio server accountpagina:
  3. Voer het e-mailadres van uw BBID in en selecteer Volgende.
  4. Voer uw e-mailadres opnieuw in en selecteer Volgende. Hierdoor kan Revu uw account verifiëren.
  5. Voer uw huidige BBID-wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
  6. Onder wachtwoord selecteert u Wijzigen. Voer uw huidige wachtwoord in en stel eronder een nieuw wachtwoord in.
  7. Selecteer Opslaan.

Uw BBID wachtwoord is gewijzigd en kan nu worden gebruikt voor toegang tot Revu, Studio en Bluebeam Cloud.

Studio

Licenties en registratie